Bu hafta pis kalsın kara şimşek ayıplamayız merak etme :)
Mazeretiniz kabul edilmemiştir. Lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz. :D :D
Printable View
haydi bakalım İzmir grubunu tam kadro bekliyorum...
Yavv izmirliler gene süper bir buluşmaya imza atıcak... Napsak ya sürpriz yapıp izmiremi kaçsak :):)
gel orçun sende ben gidiyorum bu hafta sonu...
Belki sürpriz yaparım.. Kısmet...Özledim izmir grubunu çünkü nekadar az candostla tanışsamda hepsi çok cana yakınlardı.....
gel valla.. takılırız.... senle de tanışmış oluruz...
evet orçun. her zaman planlar istediğimiz gibi olmuyor. geçen sefer seninle tanışamadığım ve buluşmaya katılamadığım için üzüldüm. ama bu sefer işim olsa bile belli bir süre buluşmaya uğrayacağım. izmir ekibi çok değerli insanlarla dolu , gelenlerde değerli olduğunda kaçırılmayacak bir buluşma oluyor doğal olarak...
İnşallah eskişehir buluşması güzel olucak ve orda bol bol konuşup kaynaşıcaz.. Göbecikler atıcaz..
Kısmet söz vermiyeyim.. Bayram arifesi işler çok yoğun...
O zaman Benim cep tel sende var. Sabah ben Eser'i karşılayacağım istersen saat 10:00 gibi sende bize katıl. Diğer arkadaşlar işlerini bitirinceye kadar biz dolaşırız. görmek istediğiniz yerleri gezeriz. Sonra diğerleri bize katılır. Sen nasıl rahat edeceksen ve sorunsuz bir yolculuk yapacaksan o şekilde düzenleriz Tolga :)
@Orçun: Biz buradayız bekleriz...
tamam süper olur yasemin abla benim rahat etmem önemli değil buralara kadar gelipte izmirli bir GPTR üyesiyle tanışmadan dönersem ayıp olurdu sadece seninle tanışsam bile kardır benim için :) İlgine teşekkür ederim...
tolga cumartesi gorusuruz.... oglene dogru in yanina gidecegiz..... onunlada tanisirsin....
solemem....... hatirlamadin mi......
çok ayıp ya , okadar şey söylüyormuşum. kendimi şimcik çok konuşan biri gibi hissettim. hadi bakalım konu başına haftada bir yorum bundan sonra. kısa ve öz...