yarın kipa otoparkında balçova saat 9,00 akşam açık otoparkda buluşurz
Printable View
yarın kipa otoparkında balçova saat 9,00 akşam açık otoparkda buluşurz
nereye gidecez ordan ?
birazda bu tarafa yaklaşalım hep balcovada.....(katılımcıların çoğunluğu o tarafta oturduğu için mi ? )
Alsancak herkeze eşit mesafede ....dikkatimi cekti arkadaşlar ve son 2 aydır hep o bölgede buluşma yapıyoruz izmir kurudumu ? başka yerlere gidelim.
arkadaşlar ben dershaneden saat tam 9.00'da çıktığım için buluşma yerine 15,20 dakika geç gelebilirim
9 geç olmuyor mu biraz beyler bayanlar? Yemek yenilcek mi, ona göre hareket edelim.
beni de düşünün taa kuşadasından geleceğim :) gece saat kaçta döneceğim hesaplarsanız :) lütfen biraz daha uygun bir saatte buluşulsa ve gecikebilecek arkadaşlar sonradan dahil olsalar ayıp olur mu acaba?
Bende saat 8de cıkıorum gecıkmelı de olsa gelırım ama hep o tarafta yapılıyor bulusmalar okadar sırınyerden gelen var bırde yemek yenılcek mı program ne olcak?
forum bornova nasıl..birde saat gec bıraz 8,00 yada 8,30 olsun en gec
Forum ideal duruyor, park sorunu yok, merkezi ve isteyen yemeğini yer isteyen kafasına göre takılır. Saat 8 ideal.
valla ben de forum da toplanma taraftarıyım. zaten ben 8 de çıkıyorum işten.. yanınıza gelişim anca 8:30 u falan bulur zaten:)
20,00 - 20,15 civarı ikeanın arkasında bekliyor olacam :))))))
1-) oto izmir(şirinyerden)
2-)puntoaz(şirinyerden)
3-)agus
4-krakercocuk(şirinyerden)
5-mert35(şirinyerden)
6-talo (şirinyerden)
7-35mert( karşıyaka )
8-LeoN48 (Balçova)
9-kaplan
10-inantok
11- pilotender (+1 belki) (kuşadasından)
bende o saatlerde foruma gelirim güzel bir buluşma olur şirinyer tayfasıyla...
1-) oto izmir(şirinyerden)
2-)puntoaz(şirinyerden)
3-)agus
4-krakercocuk(şirinyerden)
5-mert35(şirinyerden)
6-talo (şirinyerden)
7-35mert( karşıyaka )
8-LeoN48 (Balçova)
9-kaplan
10-inantok
11- pilotender (+1 belki) (kuşadasından)
Arkadaşlar akşama gelemiyecek olan lütfen bildirsin ki kazma gibi beklemeyelim orda.
kazma dedi ya:D
Ben gelıyorum sorun cıkmazsa 9a dgru orda olucam aksam gorusmek uzere:)
demek orda arkadaşları yangın söndürme kovalarının üstünde bulabileceğiz :) buluşma yeri belli oldu :D :D :D
araba parladı, yeni cam çitaları takıldı ...bari bide hava filtresini değiştireyim ......
Bu akşam bi liste çıkaralım modifiye üzerine :) Bu arada 8'de ikeanın yanındayım.
gp de en büyük modifiye cumartesi olacak :))
hadi bakalım:d
Dün izmirdeydim yaa şans işte:(