Zaten son 6 ayda kaç tane yeni üye buluşmaya katılmış ?
Kemik kadro buluşmalara gelirken geri kalanlar forumda muhabbette dalmış durumda .
Türkiye buluşması konusunda bile izmiri destekleyen şehirler var ama izmirli fazla göremiyorum
Printable View
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- oto
04- k@pl@n (kesin değil %90 )
05- LeoN48
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- oto
05- LeoN48
06-
07-
08-
09-
10-
e haydi bu kadarmıyız:)
Bir hafta sonraki benim haberim neden olmadı sorularını şimdiden duyabiliyorum
gelecektim ama gelemiyorum... cumartesi gece otobüse atlayıp geliyordum ama.. başka bir programa katılmak zorundayım..
Bizde 10'u akşamı Polatlı'ya gidicez ve ayın 18'inde Berke'nin sünnet düğünü olacak sonra tatile çıkıcaz :) Şimdiden iyi eğlenceler. Artık bir daha ki sefer...
hayırlısıyla eger izmride olursam katılacagım :))
katılmaya calışcam mutlaka .:)
izmirliler görmezden gelmeyin gelmeye bakın :siritma:
Dün Sonax - Babaoğlu sahibi Nafiz bey ile yaptığımız görüşmede kendisi yapılacak çekiliş sonucunda sürpriz hediyeler verecek. Hediye içeriklerini sürpriz bozulmaması açısından söylemiyorum. Umarım katılım yüksek olurda çekilişin bile bir zevki olur :)
11 Temmuz 2010 Mangal & Piknik buluşması katılımcı listesi
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- oto
05- LeoN48
06-
07-
08-
09-
10-
Bu durumda katılımcı sayısını arttırma düşüncesinden vazgeçtim, bu şekilde kazanma şansım 20%. Sakın gelmeyin İzmir'liler, şansımı düşürmeyin :D (Gelin diyoruz ses yok, belki tersi bişileri harekete geçirir :D )
:) :)
izmirliler sıcaktan pert oldu galiba nerdesinizzz
Bana güvenmeyin gelebileceğimi sanmıyorum zira o tarihte Romanya da olma ihtimalim yüksek. Müsait olsam gelirdim dee diyemiyorum çok uzaktasınız be yaw. Ama gönlüm sizinle bol ve doya doya eylenin. Sefanız olsun....
Fırat'a yazacaktım ama burayada yazsam olur heralde, su an için bı engel görünmüyor, benide katılanlara eklerseniz sevinirim
11 Temmuz 2010 Mangal & Piknik buluşması katılımcı listesi
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- oto
05- LeoN48
06- aeron
07-
08-
09-
10-
haftasonları çalıştığım için malesef aranızda olamıyorum!!!