Pardonn. atlamışım sazan gibi..
Printable View
Pardonn. atlamışım sazan gibi..
zeynep kusura bakmassan sana bir soru sorucam yaaaaaaaaaaaaa izmite ne zaman geleceksin.ya kendim için istiyorsam namertim oğlum içn yaaaaaaaaaaaaa
Tamam arkadaşlar. MEvzu izmirin mevzusu ma bilgi vereyim. İstanbul buluşmada alabildiğimiz kadar dağıtıcaz bizde. (Şu an bi kaç tane var ama sponsorluk çalışmaları sürüyor birmottan alabildiğimiz kadar alıcaz.)
soğol kardeş kendim için değil yahu yeğenin için şaka bir yana gelmek istiyorum hastahanede çalıştığım için nisan ayının nöbet lerini bekliyorum yoksa kesin ordayım
EVET ÇEKİLİŞİ YAPTIM.
https://img158.imageshack.us/img158/227/sonucwo1.jpg
https://img158.imageshack.us/img158/1984/sonuc2zl3.jpg
tabloda görüldüğü üzere ben asil listede 2 kere yer alıyorum dolayısı ile 2. sıradaki OzzY yerine yedeği geçecektir.
Renk tercihiniz varsa belirtin.
ben yedekteyim...renk tercihim de olamaz değil mi bu durumda :) ..almayan olursa ne çıkarsa bahtımıza ;)
fotoğrafat görüldüğü üzere sadece kırmızı ve siyah var...
eğer alıcak olursan ozamana renk kalırsa seçersen abi.:D
renk faeretmez artık ozzy..kalsın da gerisi önemli değil ;)
YAAAV PEMBESİ yok mu bunun ??:D
bayan değil mi illaki pembe bak.. :) boyarız pembeye..;)
sevgili ozzy ben istiyorum sevgiler canım kardeşim teşekür ederim beni bilgilendirdiğin için
Dağıtım Listesi:
Ne şekilde istediğinizi listeye ekleyin.
cok hoş gözüküyor bu oyuncaklar.
satan yeri bulsam alacagim 3-5 tane parasi neyse verecegim ama daha satan yer bulamadim.
neyse .....küstük şansımıza
evet oğlum 1 tanesını haşat ettı valla 2 tanesını elınden alıp sakladım ilerde anı olsun ve bıraz buyuynce verırım elıne kıymet bılır dıye:))
kapılar açılmıyor ve lkalıtelı olabılırlerdı bıraz daha enazından ambalajı kafdar olsaydı bari:))
ozzy teşekkürler şanslıymışım ne mutlu bana :) benim kırmızıyı veya siyahı fark etmez ertana veririmisin bana yakın ben ondan alırım sağol dostum görüşmek üzere :)
Taam abi kızma.Bişi demedim.
Hani gözden uzak olan promosyonlardan da uzak oluyor diye bi atasözü var ya o bakımdan şeyettimdi.
Saol Zeynep çok naziksin.Kendi oyuncağını vermeyi teklif etmek bile yeterli.Ama bunu kabul edemem.Çok saol.:bigdance2: :dans:
Kırmızı olursa sevinirim. :icon_smile_tongue:
Ertan abi ben senden alırım abi öptm kocaman :Pp : )