abicim iyi yıllar...
Printable View
abicim iyi yıllar...
mutlu yıllar olsun...
abi konu başlığı padişah ismi gibi olmuş l. operatör murat. heyyt bee pekde havalı, doğum gününü kutlar ALLAH' tan nice sağlıklı yaşlar dilerim abicim.her zaman gönlümüzün genç delikanlısısın:)
sevgili Murat, öncelikle doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, eşin ve çocuğunla birlikte nice mutlu, uzun ömürlü yıllar geçirmeni dilerim.
haberimiz olsa ve yanınızda olabilseydik eğer, bunları buradan yazmak yerine seni kutlayıp söylemeyi yeğlerdik.
neyse olan olmuş artık..
tekrar nice huzurlu, sağlıklı ve mutlu yaşlara arkadaşım..
hadi sen ankaradasın uzaksın, biz burunlarının dibindeyiz bizim de haberimiz olmadı merak etme:)
Kara Murat ım şimdi gördüm ve bir kutlama da ben yapayım dedim. Herşeyden önce sağlıklı bir yaşam diliyorum tabiki sevdiklerinle ve dilediğince....Şu an Bukreş teyim ve insan sevdiklerinden dostlarından uzak olunca birazda yaş ilerleyince epey bi duygusal oluyor...neyse daha derine inmeyim.en kısa zamanda görüşmek dileğimle hepinize buralardan selamlar yolluyorum
umarım hediyeni beğenmişsindir murat abi ilerleyen günlerde yorumlarını beklerim.hep beraber nice mutlu senelere murat abim.iyiki doğdun
evet tolga bugüzel insalar beni mutlu etmek için izmirin 4 bir yanından toplanıp üşenmeden bu sürprizi yapmışlar,işte gerçek dostluk budur
sağol eser kardeşim hep beraber...
eyvallah müslüm baba,sevgili hemşehrilerimin desteği ayrı bir mutluluk...
çok sağol hilmi kardeşim...
mert böyle güzel toplantılarda olur böyle şeyler, kalplerimiz bir kardeşim üzülme sen....
burak bu başlığı biranda icat ettim ama bak kaç kişinin dikkatini çekmiş negüzel,güzel sözlerin için ayrıca ben teşşekkür ederim...
atalayım senin ellerinle emeğinle yaptığın hediyenin bende ayrı bir yeri var. onu dikiz aynasının oraya koyacağımki devamlı gözümün önünde olsun..
Mutlu, sağlıklı, bol rızık dolu yıllar. Şansın bahtın hep açık olsun. Sevdiklerinle beraber uzun yıllar yaşa. Allaha emanet ol aslan kardeşim.
Murat abi çok flood yapıyon doğumgünün geçti artık yapma mod kızıyo:board_yu:
Doğumgünün kutlu olsun abi yasemin kaçırmazdı doğum günlerini ona zimetlemiştik :D ama galiba süpriz yapacağı için bizleri es geçmiş , hain arkadaş ne olacak :)
Nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmen dileği ile :)
mutlu yıllar abi