napalım abi bidahakine tamamlamadan bırakmam seni...bu arada avatar fotonu çok beğendim.:Dböyle dizi karakterlerinden bi imaj çizmen süper olmuş:D
Printable View
Portakal seçmeye gelmedim dayiii, cevap almaya geldim :D :D
Sizin zamandan kimse kalmadı dayii, hepsini temizledik :D :D
ezel ben olabilirmiyim bu arada ama yok ya..bi arkadaşımız kullanıyodu onu hatırladım sımdı...
Herkese iyi geceler, ne geyik yaptık gece gece :D
iyi geceler . uyumadan önce unutma ne kadar gidersen git. başladığın gere dönersin sonunda. :D
çokgüzel bir geceydi arkadaşlarım,nekadar forumda yazışsakta yüzyüze sohbetin tadına doyum olmuyor,hoş sohbetinizle güzel saatler geçirdik,gelmeyen arkadaşlar çoook şeyler kaçırdı.bugüzel gecenin mimarları olan; yasemin hanıma,murat kaplana,mert&inan çiftine,kraker çocuğa(fırat),a(leon48), oto genel müd. ve arkadaşına teşekkürü bir borç bilirim.....
yeğen sana bir hikaye anlatacam ... içinde rakıda var mangalda var .....şimdi ne yapacan biliyon mu ?
yasemin hanım buarada unutmadan söyleyeyim, bir önceki yemekli buluşmamızdan buyana birhayli kilo almışsınız....
Murat, bunu söyleyen tek kişi sensin. Çünkü o yemekten sonra kilo verdim ve diğer arkadaşlarda bunu söylediler. Sen mangalın dumanından net görememiş olabilirmisin? :)
Ayrıca dün yemek yeme konusunda performansım süperdi. Sabahtan beri akşamki ekibi toparlayana dek her buluştuğum arkadaşla birşeyler yedim ve içtim. Kaç öğün yediğimi hatırlamıyorum bile :) :)
:thumbup1:doğru mangalın dumanından olabilir, önceki yemekteki kıyafetinde yanıltmış olabilir:thumbup1:
Fırat...çektiğin fotoğrafları daha göremedik :))))
arkadaşlar şu çekilen fotoları yükleseniz, merakla bekliyoruz. :)
1
buda 2
yasemin ablacım fotolara baktım allah var baya kilo vermişsin sen bakma başkalarının lafına :p hehe ama o gün kimsenin aklına gelmemişim valla bir telefon açmamış kimse bana neyse artık başka zaman inşallah yine toplanırız bu sefer bende olurum nasip kısmet olursa