burası böyle kışın kuru ayaz ne yağmur var ne kar ama -10 derece... rüzgar bıçak gibi keser... siz geldiğinizde o kadar soğukta değildi... ama siz sıcak kanlı insanlarsınız o yüzden üşüdünüz...
Amin
Biz de oraya geldiğimiz buz kesmiştik hatırlarsan![]()
![]()
burası böyle kışın kuru ayaz ne yağmur var ne kar ama -10 derece... rüzgar bıçak gibi keser... siz geldiğinizde o kadar soğukta değildi... ama siz sıcak kanlı insanlarsınız o yüzden üşüdünüz...
Biz geldiğimizde sizin orada hava sıfır derece idi ancak bizim burası o zamanlarda 24-25 derecelerdeydi![]()
Bu arada sıcakkanlı iltifatın için hemşehrilerim adına teşekkürler.
şimdi bu aralar buralarda yanıyor.... yanıyor....
yaz geç geldi diye söylenip duruyorduk.. şimdi yanıyoruz...
Vallahi biz kışı ve soğuğu yaşamadığımız için bilemiyoruz.
Bu sene bırak montu kazak bile zor giydik. Bir kez 29 Ekim'de soğuktu hava diğer günler hep sıcaktı.
sıcak memleketin yararları...
Fayda mı zarar mı bilinmez artık.
7 gündür tık yok, İzmir'de beklenmeyen durumlar![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
sıcaktan herhalde ...
hoppala nasılsınız gençler toplantı yok arada gelin görüşelim soğuk birşeyler içelim![]()
bir taş attım pencereye tıhh dedi![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
gençler ayran içtik ayrı düştük hesabı oldu.
Merhaba izmirdeyim arkadaşlar. yokmu buluşma muhabeti falan...
özkan 0541-648-02-52
ufak bir buluşma düzenleyinde bende katılayım
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
eee bu kadar mı İzmir'de herkes yazlığa gitmiş galiba way çalışanın haline way![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Niye adaşın cafe bar falan mı açtı haberimiz yok![]()
hehhehe sğpersin kardiş![]()
Vallahi herkes bir şeylerin peşine düşmüş. Kışa sorarım ben sizeBu arada Atalay'cım senin ürün sıvı bir şey olsaydı harbiden sallana sallana yayık ayranı olacaktı.
Cumartesi akşamları İzmir'de sessiz sakin kalanı dövüyorlar Özkan. Biz zaten buluşuyoruz ancak bir buluşma da yaparız elbet misafirlerimize
Eee ne yaparsın arkadaşım çalışmak bizim kaderimizmiş.
Aslında şehir daha sakin oluyor böyle daha iyi. PArk sorunu bile ortadan kalkıyor![]()
Yarın ufak minnik minnicik bir buluşma yaparız. Ancak şu anda yer, saat vb. bilgisi yok. Yarın buraya yazarım bilgileri.
Hala beklemedeyim arkadaşlar gece mi olacak buluşma sessizlik mi dedin yasemin her gece 03:00 kadar gecelerdeyim izmir on numara aydın ve kuş adasına gittim millet yıkılıyor pazar gecesine kadar izmirdeyim sonrası için daha plan yapmadım ama ya bodrum yada antalya olur. İzmir dışından birileri daha varmış izmirde yapın bir buluşmada katılalım forma giremiyorum cepten ulaşırsanız anında buluşma yerinde olurum beklemedeyim...
İzmire bu sessizlik yakışmıyor...
Özkan 0541-648-02-52
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Arkadaslar birazdan kordon'da buluşuyoruz. sonrası için henüz bir şey belli degil. büyük olasılıkla forum Bornova olacak gibi bana cepten ulaşabilirsiniz 0.506 513 63 01
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri