bende bugün oruç aklımla şirketin parasını bankaya yatırıyım dedim kendi kendime iş çıkardım az daha yollarda bayılıcaktım. klimalı odadan çıktım sıcağa aman dedim ne oluyoruz ortalık yanıyo dedim bir daha çıkan ne olsun.geldikten sonra zaten beynim dönmeye başladı akşama kadar
![]()
eveeet dostlar arabasızlık çok zormuş,ama hayırlısıyla önümüzdeki perşembe falan elime geçecek,sağolsun kardeşim arabayı toparlıyor hayırlısıyla2011 model gp ye bindirecek beni...
ne iyi yapmışsın, bir şey olmaz açıkçası gençsin. Sıcağa da alışmak iyidirKlimanın faydası olmaz. Ben 7-8 sene boyunca sürekli bankaya gittim günde 3 kere gidiyordum ya yürüyerek ya da bisikletle
güzeldi, başımda filli boya şapkam yazın şortla gidiyordum şirket hesapları işlemleri için
bi de geçen kış şöyle komik bir şey olmuştu. Sürekli Uludağ'a gidip kayıyoruz birinde en erken tepeye çıkan bizlerdik. Gece kar yağmış kar yumuşak, kolay pistte tepeye bir çıktık; kayamıyoruz, saplanıyor kayaklar kara, hava da biraz çetin. Aşağı kadar kayakları çıkartıp yürümek lazım sonra da biraz karın ezilmesini beklemek. Böyle konuşurken gençlerden biri yürüyerek nasıl ineceğiz ince de giyindik gibi bir şeyler dediben de sinirlendim çamdibiliyiz ne de olsa
erkek adamsın aşağı kadar donla yalınayak insen ne olacak 200 metre yol dedim. Bir kaç kişi güldü kız arkadaşım da etkilenmiş açıkçası prim yaptık
sonuç : sıcağa soğuğa alışmak iyidir
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
a.s arkadaslar..gecen gün turbo garage a gittim..yanls hatrlamıosam 3.sanayinn ordaydı.we orda bi punto gördüm 35 s plaka sarı bi punto cok farklı duruodu.fun versiyondu ama renk cokhosuma gitti.bizim uyelerden mi acaba??
izmirde bucada var bi tane sarı fun model bi punto büyük bi ihtimal odur dicem ama onun plakası 35 as hatta sahibinden de sarılık ilanı var
Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Fun / TÜRKİYEDE TEK...ORJİNAL BOYA DAHİ YOK... sahibinden.com'da
sarıda ayrı bi güzelmiş ya çok hoşuma gitti valla
bi taksi plakası ayarlayalım arkadaşa
www.antflame.com
söylerim ama gelceğini zannetmiyorm..şirinyer bucada..doktorlar olarak ün yapmışlıkları var iki kardeş..zamanının pejocularıydı araçları kelepir alıp çok sağlam modlayıp vitrin aracı olarak satışa çıkarırlardı..şimdi puntolara başlamışlar sanırım bu ilk aracları..ben abi olan arkadası tanıyorum geçenlerdede küçük kardeşini aracın başında görmüştüm gecerken oda benım araca ağzı açık baktıbu aracı nıye satıyo anlamadım hazılamadan belkı başka projelerı vardır..punto harıcı cooper s var bırtanede daha oda satılıkda sanırım
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
haklısın mert
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri