özelden attım msj ayrıntılı
Printable View
izmir kayıplarda :)
Buralardayız yavv kaybolmadık:D:D:D
bende burdayım ama evolodi yok piyasada :D
yariş bitti izmirliler gitti :D
çok güzel kafiyeli cümle kurarim iyi dans ederim atletik vücutluyum günde 2 paket sigara içerim :D
izmire nazar deymiş gibi ses yok ............
drag yarıslarına gıdecek varmı gıden varmı ??
2 gün girmedim yine ortalık karışmış atalay yasemin ablaya çıkalım diyo , yasemin abla deneyelim yarışmak olmasın diyo aradan bülent abi makas atıyo yasemin ablaya falan :D
Bülent, teklifini çok geç gördüm. Bugün günümde değilim ayrıca. Akşamın etkisinden kurtulamadım. Alkol duvalarını fena aştım.
Biz seninle kapışmayalım ya. Senin araba gitmiyor, sonra ben sana şaka yapıyorum Asil alınıyor, ortalık karışıyor :) :)
Şaka yapıyorum bak alınmayın yine. Sonra kediler ciğerler havada uçuyor :) :)
Hakan'cım, Atalay çok denemek istediği için onu kırmamak adına çıkalım dedim. Ben puntişime güveniyorum. Ne de olsa diesellllll farkı var ortada. :) :)
hadi bakalııııımmmm yeni kapışmalar var ufukta bülent abi vs asil - jass abla vs atalay :D
yaw kardeşim tüm forum bizim ne manyak olduğumuzu düşünecek. Tamam hepimiz deliyiz ancak bu kadar açığa vurmayalım. Bu arada otoban polisi hepimizi alacak bigün içeriye :) :)
otoban polisine selamımı söyleyin paralo KARADUMAN FOREVER deyin hemen bırakırlar :D :D :D
Onur yanımdaydı biraz önce yolladım.. hoşş vakit geçirdik:D:D:D