4 cam otomatik olsa fena olmaz fırat abi hazır niyetlenmişken ne dersin ;)
Printable View
gençler heyecanlanmayın:D bi montajı bitsin sağlıklı bir şekilde..en ucuz maliyetle kaça yaptrdığımı paylaşırım;) yeterki olsun
Walla fırat bende merak ettım ki bende ıstıyorum....
fırat abı yapıosun bız goruoz sonra bızede ıs cıkarıon ya:):):) sabırsızlıkla beklıoz belkı ugrarım bnde cmrtesı.
Valla ılk gelen bendım alsncaga gıtcegım ıcın erken kalktım cok duramadım bnle bırlıkte nıhatta kalktı bıdahkıne ıns sonuna kadar beraberız:):)
Fotolarda da olamadık nıhatla ben ama kndı cekıldgmz fotoalrı koymustuk olsun bıdahakı bulusmada kapılarını acarım arabamın:):):)
Ayıp edıon al anahtarı:) sırada kardsım bı far karartma yapsın bnde yapıcam sıslerle beraber o zmn daha ıı olur yapılcak cok ıs var ama hangı bırıne para yetstrcem:)
far karartma,siyah tabanlı ledli stop,17 jant lastık,yan marspıel,cam kaldırma modulu,kolçak fılan janttan once en azndan far karartmayı dusunuorum jant ıcın para bırıktırıorum:):):)
far karartma olayina sardi bu aralar herkes.jant olarak hangi marka düşünüyosun mert?
Valla bi ara devınho marka bakmıstım fırat abınınkıne benzıodu sonra momo corse baktım kafam karısık ama mutlaka 17 alıcam kafaya koydum.
Bir ara konu acmıstım bu janttan bakmısıtım sonra momo baktım daha sonra tjet jantı baktım ole.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...im-yardim.html baktgım jant burada.
Mert, daha önce Fırat'ta yazmıştı. O aradığın jantı benim jantları alırken gördük biz. 3. sitede Karaca oto da var. Bilgin olsun
izmir de italyan arkadaşım var italyadan gümrüksüz belli bir fiyata kadar mal getirebiliyor rakamı unuttun ama o rakamı aşarsa ticarete girdiği için gümrük parasi veriyor.bakalim ileride italyadan bir kaç bir şey getirecektim anlaştik çocukla gümrüksüz ama herif kayboldu ortaliktan :D
mert senin baktığım jantın markası devinho zaten jant lastik sıfırsa 1000tl çok iyi rakam ama jant 2. el se o zaman iş değişir işte...
hayırlısı olsun o zaman gerçekten çok iyi fiyat...