bebitomlardaki vurgulara dikkat et sana nasil haykirdiğimi bilmeni istedim öğren böyle şeyleri sabanci beni facebookuna etiketle aşkitom :D
Printable View
bebitomlardaki vurgulara dikkat et sana nasil haykirdiğimi bilmeni istedim öğren böyle şeyleri sabanci beni facebookuna etiketle aşkitom :D
sen gel bak neler öğretcem ben sana replika evolodi :D :D :D
sabanci olmak geçen gün yeni parfüm aldim kokuyordu bozuk galiba diyebilmektir :D
senin bu acayip laflarına hastayım biliyosun dimi :D
onur denizlidemisin laa izmire dönerkende pejoculara 1.3 motorunla kafa tutma :D
sana hastayım :D
ey ey sabanci sabanci simdi derste kara tenli sigirim :D
lan sığır falan kırdırtcaksın elini ayağını beynim sulandı zaten ders dinlemekten...
hakan kardesım ben varken sana dokunamaz evolodı denen sahıs gerekırse ben onun elını ayagını..
onur kardesıme dokunma yoksa denızlıde yım senı burada olaylara sokarım haberın olsun :D yada gece otobanda kıstırırım kamyonla donersın ızmır'e :D :D
bülent abi allah razı olsun senden başka beni kollayan yok zaten herkes beni dışlıyor abi özellikle izmir yönetimden şikayetçiyim hiç ilgilenmiyolar benimle :D :D :D
höyt ben geldim abiler nabersiniz
iyidir kardeş çok şükür sen nasılsın?
sağlığına duacyım :)
kimse beni sevmiyor cünküm ben farkliyim ben de kimseyi sevmiyorum cünkü herkes ayni :D len çakma biloş ben kamyonla dönerim de sen neyle dönersin onu bilemem aldigin salamlarla yolda yedire yedire döndürürler artik :D:D
allah razı olsun kardeşim :)
benidemi sevmiyon lan yamuk :D
ben senın gıbı senede bır gıtmıyom denızlı ye ayda 7500 km yol yapıyom evoşlodi .hafta sonu toplanalım ben seni sevecem :D
hakan bosver onur a olan sevgımızı sokak hayvanlarına verırız daha faydalı olur :D
sonuna kadar katılıyorum sana abi :D ayrıca evoş konusu daha bir hoş durmuş onurcuğumda :D :Ç