yok ya kimseye kızmadım :)
ilginizide bekliyorum evden çoıkmak için :)
sucuğada gidiyoruz sevgili ozzy sen canını sıkma bizseni gelir alırız.sen benim sevgili kardeşimsin ok :)
Printable View
yok ya kimseye kızmadım :)
ilginizide bekliyorum evden çoıkmak için :)
sucuğada gidiyoruz sevgili ozzy sen canını sıkma bizseni gelir alırız.sen benim sevgili kardeşimsin ok :)
nezaman yapıyoruz sucuk ızgara
ertan abi bugün seni gördüm selam verdim bakmadan geçtin çok ayıp :(
ne zaman nerde hopp :poster_oops: açıkla bakiiim
abi ilahiyatın ordan dönerken saat 3 gibi ben servis bekliodum..el ettim sana görmedin ya..
vay görmedim dostum özür :poster_oops: o sırada kafa başka yerdeydi buluşmaya gidiyordum pazar anlattığım hatun meselesine gidiyordum:uptosomething:
o zaman normal tabi kafanın başka yerde olması :Dcanın saolsun abi sorun deil :D:D
telafi edriz gözüm sucuk partisinde sana torpilli bir ekmek arası yaparım affedersin
sonunda gp yi vw minibüs kokoreç sucuk köfte arabasınada çevirdinizya arkadaşlar ne diyeyim
bizim burada canımız çekiyo kıskanıyoruz ya anlayın artık boşverin sucuğu gidin çay için :)
sucuk muuuu ama olmazki bu şimdi yaaa ! bayılırımmmm :) :)
ya şimdi bi leblebi bi sucuk aslında fotografında şişmanda görünmüyorsun :)
ya yine konuyu kaynatmayalım gece gece herkesten özür
şişman değilim yaw :)
gece gece duyuyorum canım istiyo :)
yarın mangal yapalım diycem ama bagaj yokki mangalı nereye koycam eheheheeh
:)
yatırrım ben arka koltuğu koyarız ama arabadan koku cıkmaz :P
çıkmasın negüzel işte sucuk parfüm :)
tamam senin arabana yapalım o saman :)
izmir afiyet olsun ;)
Bi gün kararlaştıralım artık.Herkes davetlidir arkadaslar buyrun gelin :)
arkadaşlar..lütfen bu sucuk buluşmasını :) nisan ayında planlayalım..27 mart "Dünya Tiyatrolar Günü" sebebiyle ben çok yoğunum o tarihe kadar...rica ediyorum..nisan ayında olsun..ama olmazsa da canınız sağolsun :(
izmır şimdiden afıyet bal şeker olsun