10 araç var ümit abi ertelemeyelim herkeste buluşma taraftarı zaten sende bi aksilik yok değilmi?
Abi hemen önü pek boş olmaz ama bi yolunu buluruz arkadan alırım olmadı karşısında taksi yeri var ordan alırım yaparız bişeyler ozzy
Printable View
10 araç var ümit abi ertelemeyelim herkeste buluşma taraftarı zaten sende bi aksilik yok değilmi?
Abi hemen önü pek boş olmaz ama bi yolunu buluruz arkadan alırım olmadı karşısında taksi yeri var ordan alırım yaparız bişeyler ozzy
1--woyzeck
2--Fangio
3--eagle saim
4--SteinGP
5--gkhan00
6--ÜmitYANARDAĞ
7--tamer35 (belki)
8--blackpunto35
9--brvhgt
10--punto wrc
11--onur kardelen (belki)
12--OzzY (geç kalabilirim
13--kanzler(buyuk olasılıkla)
iyi gidiyoruz :) hadi izmirliler....
15 kişi olursak tam süper olucak
hemde nasıl ;)
8M
gülme len :afro: çalış adam bul:tyson:
haklı...ne gülüyon :)
8M 8M 8M Buluşmadada kapatırız bi kç araba olmamı :D
olur,olur....sen gün...pazar günü elimize düşeceksin ama :)
baqk şu cıvığa:iwantattention: gençlik bitmiş haklı davamızla dalga geçme zındık8C
:D ok ok bu arada ben bi kç arkadasımı getirebilirim tabi sizde uygun görürseniz?
valla araba senin yüklen gel enazından sanki araba kesikmiş gibi durur yükten dolayı anladın sen onu
olur...
anladım :)
ok tşk.ler :heyo:
sanırım bu kadarız...?
İzmir üye sayısı 30--Hadi İzmirliler ha gayret :)
dostlar sayı fena değil :) hayırlısı ise buluşalım bakalım yer çok güzel oradan da güzel bir plan yaparsak güzel bir bulıuşma olacak dediğiniz gibi SÜPER OLACAK :)
evet ümit abi...umarım...bu buluşmadan sonra 30 üye de katılacak bir dahaki sefere....:)
birmotta 2 ikisi elden olmak üzere 10 15 araca kart bıraktım dönüş yok gördüğüm kadarıyla