anıl hade koç program beklioruz...... yap bakalım bir ayarlama.... :D yoksa biz mi yapalım...??????????? hade bakiimmmm yöneticiler...
Printable View
anıl hade koç program beklioruz...... yap bakalım bir ayarlama.... :D yoksa biz mi yapalım...??????????? hade bakiimmmm yöneticiler...
:D:D:Dyapıcam abi yrn bakıcam toparlayamadımki kendimi daha:Dhastahane ikinci ewim oldu 2günde bi gidip kan veriyoz bu aralar vakit bulupta biyerlere gidip konuşamadım ama yrn bakıcam eğlenebileceğimiz biyerleri ayarlamaya çalışıcam nafiz abi sen bişeler diyodun noldu:D
Valla fırat bende şuan yemek yedik kahvemizi içoruz.sırf beraber gidecez diyede çıkmadık kordona ama ilerleyen saatler ne gösterir bilemem :D
o zaman bende bir şeyler bakayım ama sayın arkadaşlar özellikle '' ne zaman '' buluşuruz... atlamamak lazım...! adam cumaya yolcuyum diyor...!!!
ohh afiyet bal şeker olsun:)ozaman kordonda bira keyfi yapıcaz ordan kaçış yok:)araçlarımızı nereye koyucas sorun o:)
eeee tamam herşey tamammış ozaman yasemin abla:Dgazi'de buluşulup araçları park etces sonra ordan kordona:Dzaten fazla katılım olucağını sanmıyorum baksanıza yine biz demirbaşlar konuşup duruyoz napsak diye:D:D
kordon buluşmasınada bi çekiliş hediyemi lazım ne.Anıl bul bakalım bi sponsor.
Bu arada kordon da buluşacaksak arabalarımızı getirmeyelim.Malum alkol kötülüklerin efendisi :D
nafiz abim iyi dedin:)valla kordonda buluşalım ordan gidelim biryere oturalım gönlümüzce eğlenelim içelim:)tabi ben içemicem şimdiden söliyimde ilaç kullandığım için ağır dozda oyüzden bi süre alkollü içecek yasak bana:(ayran cola içerim :D:D:Dnafiz abi hafta içi yapıcas ozaman buluşmamızı.cuma fırat gidicek ortak bir buluşma noktası belirleyelim sonra ver elini kordon kafe:)