sağduyuya davet..
yaptığımız onLine topLantıLar sonucunda uLaştığımız ortak fikire göre;
üyemiz femoLi'nin 10 gün oLan cezası, 6 güne indiriLmiştir.
17-10-2008, saat: 18:00 itibariyLe ceza süresi doLmuş oLacaktır.
biLgiLerinize sunuLur.
not: şimdiye kadar farkındaysanız bu başLığa hiç mesaj atmadım. kendi bakış açıma göre bir iki satır birşey yazacağım. -arkadaşLar bu tür başLıkLar, amacı dışına çıkabiLiyor. herkesi bu konuda biraz daha sağ duyuLu oLmaya davet ediyorum. gördüğünüz gibi, bir anda yönetim taşa tutuLabiLiyor. konuştuk, tartıştık, herkes görüşLerini saygı, seviye çerçevesinde diLe getirdi. söyLemLeriniz bizLer için değerLi oLduğundan, dikkate aLarak gereken işLemi yaptık. iki gün sonra buLuşmaLarda birbirimizin yüzüne bakacağız. Lütfen biraz daha sukunete davet ediyorum herkesi. gecenin 04:00'ünde forum anasayfasına basit bir istatistik paneLi koymak için uğraşıyorum.. demek istediğim sonucunda bu site hepimizin & herkesin emeği var. türkiye'de demokrasinin tam manasıyLa oturmamasının mikro çapta örnekLerini görüyoruz burada. tüm üye arkadaşLarımdan ricam, artık konunun daha fazLa uzatıLmaması yönünde. beni sevmiyor oLabiLisiniz, sizin gözünüzde en adi şerefsz insan oLabiLirim, ancak benim sizden tek bekLentim birazcık da oLsa yaptığımız göreve saygı duyuLması. eğer bir karar veriLdiyse, kuraLLar çerçevesinde birşeyLer yapıLdığı içindir. aLınan karar etiktir ya da değiLdir orası tartışıLır. şu zamana kadar forumdan 90'a yakın kişi banLandı. bunLarın 40(!) kişisi femoLi tarafından ban yediLer. eminim bu 40 kişi toparLanıp femoLi'ye; -ya kardeşim sen bizi neden atıyorsun, diye sorsaLar, eminim femoLi'nin de canı sıkıLırdı. işin özü; herkes kendisine veriLen görevin biLinciyLe yerinde hareket etmeye çaLışıyor. burada kimse patron değiL, kimse diktatör değiL. ne mutLu bize ki; böyLe bir forumda yönetimLe direkt muhatap oLunabiLiyor. büyük forumLarın çoğunda bırakın şikayeti, muhatap aLacak birini biLe buLmak imkansız oLabiLiyor. umarım sözLerim bir nebze oLsun ortamı yumuşatır. başta da söyLediğim gibi sizden ricam konunun daLLandırıLıp budakLandırıLmaması. eğer ki; ben haLa tatmin oLmadım bu açıkLamaLarLa diyen var sa da, buyursun yazsın, içini döksün. forum ortamındayız sonucunda. herkes özgürce saygı çerçevesinde düşünceLerini diLe getirmeLi. o nedenLe herkesi sağduyuLu oLmaya davet ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyLa seLamLıyorum.
erdi yıLmaz
(grandepuntotr kurucu ve yöneticisi)