husamettin Nickli Üyeden Alıntı
Tabiiki paylaşalım...
Örneğin bana Sayın İbrahim KC isimli arkadaşın gönderdiği mesajı ve benim cevabımı paylaşayım sizlerle..
Yorum size ait...
İbrahim KC'den bana gelen mesaj(noktasına, virgülüne dokunmadan):
Ben, sen dahil olmak üzere Bursa tayfasının neden ayrıldığını hala bilmiyorum aslında. Bursa tayfasında sözü geçen 2-3 kişinin ne olduda diğer siteye geçme kararı aldığını eninde sonunda öğreniriz ama. Sana sorduğumda hatırlarsan demekki arkadaşlar terciğini o yönde kullanmışlar birşeylerin yanlış olduğunu düşüyorlar falan demiştin ama hiç bir anlam ifade etmeyen bir açıklama olmuştu bu. gerçekten neden acaba.
Ankara muhabbeti tuturmuşsunuz gidiyor diyorsunuz ama öyle bir şey yok ama siz bunu nasıl öyle görüyorsunuz merak ediyorum. İStanbul tayfasından kazık yiyince ee ne yazıkki sadece Ankara kalıyor gibi duruyor. Buluşmada benim oturduğum masaya iyi bak bakalım abicim kimler vardı.
ama şunu bir düşün bakalım abicim, şimdiye kadar İzmir tayfasından neden hiç kopma olmadı. Onlar başka sitedemi yaşıyorlar. Şimdiye kadar sadece İstanbul tayfası koptu hep, bununda tek açıklaması var İStanbul büyük şehir hayat zor..
Ankara muhabbeti tuturmuşsunuz gidiyor diyorsunuz ama öyle bir şey yok ama siz bunu nasıl öyle görüyorsunuz merak ediyorum. İStanbul tayfasından kazık yiyince ee ne yazıkki sadece Ankara kalıyor gibi duruyor. Buluşmada benim oturduğum masaya iyi bak bakalım abicim kimler vardı.
ama şunu bir düşün bakalım abicim, şimdiye kadar İzmir tayfasından neden hiç kopma olmadı. Onlar başka sitedemi yaşıyorlar. Şimdiye kadar sadece İstanbul tayfası koptu hep, bununda tek açıklaması var İStanbul büyük şehir hayat zor.. Mİllet karşılıksız bir şey yapamaz haline geliyor bir noktadan sonra da Bursa'ya ne oluyor anlayacaz..
Bu Kuş Beyinli muhabbeti nedir anlamdım, açıklarsan çok sevinirim gerçekten.
Son olarak biz sebepsiz olarak kimseyi Banlamadık. Arkamızdan iş çevirip, utanmadan birde bize gelip yazı yazan bazı ********leri siteden attık okadar. Ki bunlar o buluşma olmadan çok önce bu işleri ayarlamışlar, siteyi kurmuşlar, birde gelip buluşmadan 3-5 gün önce orası sponsor olmazsa biz yokuz gibi sudan bahaneler üretmişlerdi. Sonrada Evsan nı ayarlamışlardı.
Geri kalanlar kendi istekleri ile ortalığı ayağa kaldırıp basıp gittiler. Gerçekten bir şeylere kızıp gidenler yada sadece samimi olduğu arkadaşları info ya geçti diye gidenleren kimsenin haberi olmadı zaten. Onların üyeliğide hala duruyordur..
Benim cevabım ise(yine noktasına, virgülüne dokunmadan):
İbrahim;
Benim siteden ayrılma nedenimi tekrar, tekrar yazmama gerek yok... Ben yaklaşık 3000 civarında mesaj sayısında iken bunu yapıyorsam; şapkanızı önünüze koyup bir düşünün... Siz değilmisiniz ziyaretçilere engelleme koyan? Ortalığı ayağa kaldırdığımda yok; esas sizin yaptığınız yanlış... Kendinizi sıkıyönetim komutanı gibi görüyorsunuz... Tutmuşsunuz bir Ankara muhabbeti gidiyorsunuz... Son Maşukiye buluşmasında dahi kendi gurubunuzu kurdunuz; oturdunuz hepbirlikte... Benim ayrılmam da önemli değil ama size ders oldu ki; benim ayrılmamdan sonra üyelere daha insaflı, daha insalcıl ve daha şeffaf davranmaya başladınız! Yalanmı??? neden korkuyorsunuz ki??? Ayrıca madem yöneticiyiz diye geçiniyorsunuz bizlerin arkasından KUŞ BEYİNLİ diyenlere, örnek olması için niye ceza verme cesaretini gösteremediniz??? Kötü söz sahibine aittir!
Ayrıca sizin guruptanda bizim siteye üye olan, haberleri paylaşan kişiler yok mu? Bal gibi var... Bunu sitedeki yönetici ve moderatör olan herkes biliyor...Eğer beğenmiyorsunuz daha önce yaptığınız gibi BANLARSINIZ olur biter...
Saygılar....
Yer imleri