Tüm arkadaşlara merhabalar.
Bu aralar forumda konu hortlatmak gibi bir durum söz konusu, konulara cevap yazan arkadaşların çoğu son cevaplanan mesajlar kısmından cevap yazdığı için şuursuzca konu hortlatan üyeler yüzünden güncel konularımız cevap bulamıyor.
Lütfen ya uyaralım, ya da...
Herkese keyifli ve aktif forumlar.
Benimde fiorino ile ilgili sitem vardı ve böyle konu hortlatmaya verilen tepkilere bir anlam veremiyordum. Belki senin için güncelliğini kaybetmiş bir konu onun için bir sorunun çözümü olabilir. Onun için forumda kirlilik yaratmamak adına yeni konu açmaz ve konu içinde soru sorabilir. Kendi konunu üst başlarda görünce haz mı alıyorsun milllet bilmiyor ki yada ilgilenmiyor ki cevap vermiyor.
Yeni konu acmamak adina hortlatmak cokta sacma degil
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Tuncay Bey ben sizinle aynı üslupla konuşmayacağım.
Benim demek istediğimi anlayan arkadaşlar anlamışlardır zaten ama sizede açıklama yapayım tekrardan.
Satılık araç konusunda aracı satılmıs olan arkadaşımızın konusuna 1 ay sonra hayırlı olsun yazmanın alemi nedir sorabilir miyim?
Bende forum yöneticiliği yaptım bir forumda neyin nasıl yapılacağını biliyorum ve ona istinaden konu açıyorum.
Saygılar.
Bu arada Tuncay Bey öyle bir egom yok. Rahat olun siz
tabiki saçma sapan konulara gnc, gncl,vb, , gibi cevap yazan yada sizin bahsettiğiniz türden ilanı geçmiş konuları hortlatanları ; hortlatmak,banlamak vs. lazım fakat diğer haber veya teknik yardım gibi konularda adam birşeyler öğrenecekse ona da bir şey dememek lazım diye düşünüyorum.
hocam forum burası yardımlaşmak esas sorup öğrenmek elbete olacak hortlatma olsa bile o tarz bişeye kimse ağzını açmaz ama adam resmen foruma salça oldu...resmen bankalardan gelen mesaj gibi adam
pardon mustafa bey anlam karmaşası olmuş herhalde yada ilk konu açılış metninizde ne demek istediğinizi tam aktaramamışsınız. İyi günler.
Örnek: 5 ay öncenin konusu...
https://forum.grandepuntotr.com/uye-...tml#post925719
ortamda hakaret yok gerilmeyelim arkadaşlar sakin lütfen..
Gereksiz bir "hort" ise moderasyon gereğini yapar arkadaşlar, takmayın bu kadar. Üstüne kafa patlatılacak şey değil
+1 bir de sanki mesaj sayısını arttırmak için her ilan altına hayırlı satışlar yazma gibi bir durum söz konusu. Kesinlikle kötü niyet aramıyorum lakin "satıldı" denilen konunun altına da hayırlı satışlar yazılınca ben okunmadan cevaplandığını düşünüyorum. Güncel açılan konular sürekli alta düşüyor bu vesileyle..
M.K.ATATÜRK
Bu konuda haklı olunanyerler var tabi,ama yeni üye olan birinin konuları gezerken tarihi görmediklerini düşünüyorum..Veya forum sayfasına acemiler..Bilerek hortlatan oldugunu pek sanmıyorum..
Bilerek mi - bilmeyerek mi olduğunu, yeni üye olup forumda dolaşırken denk gelip yazılması mı o mu bu mu diye düşünmüyorum. Bizlerin tartışmasındansa yönetimin uyarması daha doğru olur. Rahatsız olan sadece benmiyim diye konu açmıştım.
Konuyu yönetime mesaj atmam gerekirdi. Kusura bakmayın arkadaşlar.
En saçma olanı,mesaj sayısı kasmak için yapanlar var. Bilgisayar oyunu değil ki bu puan toplar gibi her konuya çat çat mesaj yazıyorlar tarihine bakmadan. Onun dışında bence de konularla ilgili bilgi almak isteyenlerin mesajı hort sayılmamalı. Ama satılan arabaya hayırlı satışlar diyeni,başkasının eski veya yeni ilanına kendi arabasının linkini atan hanzoları hortlatmak lazım. Bir de sırf mesaj sayısı artsın diye konulara saçma sapan "hmm...","güzel","ne kadar" yazanlar vardı bi ara. Tabii ki tek maksatları ilan açmak. Çünkü bizim forumda ilan konusu oluşturmak için belli bir mesaj sınırı var normal olarak. Iş böyle olunca millet te saçmalayabiliyor.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri