yaw ortaya plakayla ilgili bi konu atıldı konuyu yaşa kadar getirdiniz. hangi forumda görülmüş yaş sınırlaması olduğu
Printable View
yaw ortaya plakayla ilgili bi konu atıldı konuyu yaşa kadar getirdiniz. hangi forumda görülmüş yaş sınırlaması olduğu
Konuyu dağıtmayalım artık,yeterince konu dışına çıktık,devam...
babasının annesının 16 yasına kadar egıtemedıgı. yon veremedıgı genclıge sız su sıtede yazdıgınız ıyı ve ya kotu 2 cumleyle yon veremezsınız. ve bu konuda sorumluluk tasımazsınız bence. ayrıca nıe henuz grande puntom yok dıe bı secenek war? gp sı yok belkı palıosu war ama bu forumu cok sevıo? bence punto yok yerıne aracım yok ve baska marka bı otomobıl kullanıcısıyım dıe bısyler eklemelı. sımdı adamın 2009 bravosu war dıe onu dıslıcakmıys? .)
Fatih Abi akvaryum.com da 13 yaş sınırlaması var.
Cnyt o zamanda forum GP forumu olmaktan uzaklaşabilir.
Ben gp mi satmış olsamda burdaki arkadaşlıklarımdan,güzel günlerden ve sıcak ortamdam kopamadığım için burdayım.Zaten aramıza katılan arkadaşların iyi mi yoksa kötü niyetlemi yaklaştığını anlıyabiliyoruz.
Fakat istendiği takdirde plakada tc kimlik no da verebilirim.İmzamda zaten plaka var alan varsa buyursun alsın.
Akvaryum.com Forum: Forum Kuralları
19. maddede yazar abi.
Benim eski sitem burası.Eskide 1000 kişi civar bi siteydi,çığ gibi büyüdü şimdi girmiyorum bile.Çok kalabalık bozdu siteyi.
Tc kimlik no ile ilgili çok kavgalar cıktı,13 yaşından küçük çok fazla kişi atıldı.
walla tc kımlık nosu bılmıorm gereklı mı dııl mı . yalnız su grande puntom henuz yok kısmında bıras takılmamım sebebı olanda olmayanda forumda yerını alsın bılgısnı paylasın dedım.o yuzden yanı baska ve farklı bı nedenı yok.
ya boşuna tartışıyoruz arkadaşlar adama sen plakanı ver deriz bize kafadan plaka atar. alın size örnek siteyi sadece 1 mesajı ile karıştıran birinin vediği plaka gri opele ait çıktı. siteye her girenin plakasıda araştırılayamayacağına göre bence tartışmak anlamsız
ya ne gerek war plakaya ruhsata .) tc kımlık nosu fln da ıstenmezkı. forum mu devlet daıresımı arkadaslar.
Gereksiz Polemiklerden ötürü
--KİLİTLİ--