bu arada bi arkadaşın plakası DV idi galiba ;=))) alınma nolur aklıma geldi işte... ;=))) 8O8O
Printable View
bu arada bi arkadaşın plakası DV idi galiba ;=))) alınma nolur aklıma geldi işte... ;=))) 8O8O
Kırmızı ışıkta bekliyorum.Adam sanki saniyemi tutuyor artık alıştımı bilemiyorum yeşil yanar yanmaz korna çalmaya başlıyor.Hadi onu geçtim önümde 3-5 tane araç oluyor, yeşil yanıyo adam basıyo kornaya sanki yer varda ben gitmiyorum yada hayatında araba görmemiş bakıyo bende gp herhal diyo uzay aracı bu uçabilme özelliğide vardır deyip kornaya basıyor.En nefret ettiğim şeydir..
Arkadaşalar geçenlerde bi gp ciye selektör çaktım adam elini kaldırıp selam verdi...ve bir bayan olarak artık bunu yapabilir miyim bilemiyorum : ))
:s16: aman diyim siz yapmasanız daha iyi mi olur ne?:icon_ohmygod:
mavigitar ;
8M 8M 8M
valla ben etlik te bir gp selam verdim içinde bayan varmış bana sapık gibi bakti korktum hani dedim oda gp bende gp kardeşini görmüş gibi geldi selektör yaptım yada acaba diyorum farlar gözünü aldıda xenon o yüzdenmi öyle yaptı anlamadım galiba öle
Aman diyeyim, bayan arkadaşlarımız bu işe hiç bulaşmasınlar sonra "GP ailesinden linç girişimi" gibi bir haberle adımız lekelenebilir... :muha: :muha: :muha:
Bayanlar da kendi arasında yapsınlar o zaman haremlik selamlık:muha: :zuhaha: 8M
Senin elemanlar iyimiş hocam. İş yerim Dudulluda burada adamlar geri sayımda 2 saniyeyi görünce köklüyolar kornayı. Hatta geçenlerde bi minübüsteydim adam kırmızıda 5-6. sırada olmamıza rağmen durup durur ken kornaya basmaya başladı. Sonrada ulan boş işte geçsenize gibi bi kaç laf etti. Ortalıkta manyak mı yok diyceksiniz. Haklısınız tabi.
evet ya sevgili dostlar;
o sarı ışıkta kornayı kökleyenler var ya, sakin mizaçlı biri olarak bilinen beni de çileden çıkarıyor. Kendimi alamayıp zincirleme küfür tamlamaları kuruveriyorum :-)
benimde en sinir oldugum bu ya 1-2 sanıyeden nolcak ölüyomusun cocuk mu doguruyosun hele ıstanbul trafıgınde bu tahammulsuzluk sabırsızlık hadsafada ..
yeni gelen arkadaslara bisi sormak istiyorum yapıştırdıgımız stickerları gorupte gelen oldu mu yolda veya trafikte gorup stickerin bi faydası oluyo mu o acıdan merak ettim
(Konuyu dağıtmış gibi olacağım ama affınıza sığınarak yazıyorum.)
Foruma son günlerde katılan arkadaşların çoğu,arama motoru-youtube-google aracılığı ile geldiğini işaretlemiş.
Ben sticker a hiç rastlamadım desem yeridir...
anladım abi soruyu nereye yazcagımı bilemedim kusuruma bakma yeni bi konu açıpta kirlilik yapmayayım dedim abi 8O
valla ben de bizim burda yapim de iş kavgaya dönmez umarım :D
yeni Stickerların dağıtımı konusunda biraz daha aktif olmak lazım. Ama şu an itibariyle Stickerları bastıran Searchandrescue arkadaşımız forumdan ayrıldığı için biraz sıkıntılı. Uzun süredir elindeki Stickerları bana göndermesini bekliyorum. Gönderdiğinde burada da yaptırmaya başlayacağım. Ama şimdilik elindeki ortalama 100 sticker işimizi görecek. İlk İstanbul buluşmasında (ki 50 araç hedefliyoruz) herkese dağıtılacağından emin olabilirsiniz.
50 araç mı ? :jawdown:
Benim logoyu görürlerse buraya gelemeyecekleri kesin:icon_smile_big: :naughty: :D