14 Haziran 2007 Perşembe günü saat 20:26 itibariyLe, açmış oLduğunuz "ZincirLikuyu Birmot'ta Nitrojen" başLıkLı konunuz; "Tartışmaya sebebiyet verme, ortamı germe ve rahatsız edici mesajLarın günden güne artmasından doLayı" tarafımdan siLinmiştir.
KeyifLi forumLar diLerim.
Erdi YILMAZ
GrandePuntoTR Yöneticisi
__________________________________________________ ___________
Yukarıdaki yazı dün akşam saat 20:30 sularında tarafıma "pm" olarak atılmıştır...
Konuyla ilgili bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle, ben konuyu bundan 2 hafta önce we Cumartesi günü saat 13:30 sularında açtığımı belirtmek istiyorum ( bu o kadar önemli değil ).
Foruma üye olan we zamanımın izin werdiği ölçüde aktif olmaya çalışan, forumun amacına ters düşen we üyeleri rahatsız edecek ( beni de rahatsız eden ) pek çok konu olmasına rağmen, bunlara yorum yapmayan ya da ılımlı yaklaşımlarda bulunan biriyim ( forumu yakından takip edenler uç bir çıkışımın olmadığını bilir ).
Paylaşmış olduğum konunun üyeleri rahatsız edecek hiç bir tarafı yok diye düşünüyorum.
Amaç tamamen biliglendirmeydi ki bundan konuyu okuyan pek çok kişi de yararlandı!
Konu içeriği: Bu işlemi yapan serwis, orada muhattap olunacak yetkili we biz forum üyelerine yapılan jestin paylaşılmasıyla alakalıydı...
İlgili serwise gidipte insanlar memnun kalıyorsa we bunu da burada dile getiriyorsa bunun altında ne aranabilir ki?
Acaba serwis ismi werilmemelimiydi ( nasıl olacak ) ya da yapılan işten bu paylaşım ortamı yakalanmışken bahsedilmemelimiydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum?
Başka serwislerden de öwgüyle bahsedildiğini örneklemek isterim, mesela Kavaklıdere serwisi we Müslüm Bey, ne güzeldir ki Ankara' daki GP sahipleri böyle bir serwisten yararlanabiliyor diye düşünmüşümdür hep.
femoli' nin durumu farklı olmakla birlikte bu da bir örnek teşkil edebilir, Femoli tuning imzasıyla sonuç bulan sürecin eğer Ankara' daki üyeler memnun ise bundan rahatsız olmamak lazım diye düşünüyorum, örnekler çoğaltılabilir...
Şu ortam içerisinde bir kez daha güzellikle bir şeyleri paylaşma konusunda ne kadar beceriksiz olduğumuzu anlamış bulunuyorum we bu tip çekişmelerin içinde olmak istemediğimi belirtmek istiyorum...
En nihayetinde konumun silinmesiyle son bulan sürecin forumun genel amacıyla örtüşmediğini, başlık altında ilgisiz yorum yapanların cezalandırılmadığını aksine şahsımın bu şekilde cezalandırıldığını düşünmekteyim!
Bu bağlamda, bundan sonra aktif olabileceğimi we konu paylaşımının kendi açımdan "keyifli" olabileceğini sanmıyorum.
Yönetici arkadaşlardan forum ile olan ilişiğimin kesilmesini rica ediyor, tüm GP sahipleri we forum üyelerine iyi forumlar diliyorum.
Ayrıca forumun bir yerinde İstanbul' da bir serwisin Nitrogen ile ilgili yaptığı bu çalışmanın bir şekilde duyurulmasının üyeler için yararlı olmaya dewam edeceği fikrini hala sawunuyorum...
Yer imleri