-
benim hatırladığım dh forumda daha özgür yazılar yazılamıyordu.engellemeler oluyordu.mesajlar siliniyordu v.s .bağımsız gp formu fikri açma bu amaçla doğdu diye biliyorum.yasakçılık zihniyeti burada da olacaksa ne diye geldikki buraya.dh da devam edilirdi aynı zihniyetle.
-
kim neyi yasakladı burda. kurallar olmasa burası ne hale gelir. herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. durduk yere konu kapanmasına mesaj silinmesine ben de karşıyım ama çıban gitgide büyüyor. bunu da kesmek yöneticilerin elinde.
-
Alıntı:
microab Nickli Üyeden Alıntı
Yeniden yapılanmalıyız!
Ali abiye katılıyorum, ve de yeni bir yapılanma olacak ise moderatör olarak görev istiyorum.
teşekkürler
-
-
Şimdii konuyu ben kilitledim en başta onu söyleyim...
Yazılanlar ile bir sonuç elde edebildik mi?
Evet en azından içimizi döktük,yeri geldiğinde anne babası ile bile kavga edebiliyor insan tartışabiliyor.
Sevgili arkadaşlar forumumuz istesekde istemesek de kuralları olan ve uygulanmayı bekleyen kuralları olan bir forum.Belki şu kilitleme işi çok sevimsiz hatta silinecek mesajlar ile kendimle çelişeceğim ama burada durmasının da bizlere bir fayda sağlamayacağını düşünüyorum en azından şu güzel yaz günlerimizde bizi okudukca daha da agresif hale getirmemesi-germemei için affınıza sığınarak sileceğim,bak sığınmassam kötü olur ona göre haaa ;...
EKLEME:Tartışma seyrinde herbiri anlam ifade eden mesajlarınız,konu itibarı ile içeriğin dışında olduğundan silinmiştir arkadaşlar...
Makul ölçüde konu dışına çıkmadan tartışmaya devam...