11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Gereksiz mesajlar

Çağın Uludamar
    culudamar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 EC 4829
    Edilen teşekkür: 16

Standart Gereksiz mesajlar

herkese merhaba.

Sitedeki arkadaşlık ortamına laf etmek gibi olmasın, ama sadece "hoşgeldin", "geçmiş olsun" gibi mesajlar atmak mesaj kirliliğine neden oluyor diye düşünüyorum

Aslında bu problem birçok türkçe forumda var. Forum kullanmayı pek bilmiyoruz sanırım. Belki de akdeniz insanının sıcaklığı

Sonuç olarak bu gibi mesajları kişilere özel mesajla gönderirsek, sitede bilgi arayanlar aradıklarına daha kolay ulaşırlar. Özellikle siteyi cepten ziyaret edenlerin işi daha kolay olacaktır.

Saygılarımla.

2. Bu mesajı için 2 kişi culudamar'ye teşekkür etti:

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

mesaj kirliliğine yol açacak şekilde yazışmak zaten forum kurallarına göre yasak
    biz bu konuya gerekli özeni gösteriyoruz
    aradığınız konu ile ilgili hedef kelimelerle arama kısmından arama yaptırırsanız
    istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz
    sonuçta bu forumda arkadaşlık ve kardeşlik dostluk ortamı hat safhada
    arada sırada bu tür durumları hoş karşılamak gerekir
    sonuçta sizinde dediğiniz gibi akdeniz insanıyız

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

4. Bu mesajı için 16 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Coşkun abi müsadenle;

Çağın bey forumumuza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim ilk önce.... Burada öylebir arkadaşlık kardeşlik ortamı varki yeni olduğunuz için böyle yazışmalar size tuhaf gelmiş olabilir ama zamanla göreceksiniz... Coşkun abiminde dediği gibi aramak istediğiniz herhangi bir şeyin hedef kelimesine göre bulabilirsiniz... Tekrar yineliyorum burası bir aile ortamı bir arkadaşımız sıkıntısını yada birşeyi satmak yada almak isteyip konu açıyor ve konu altında gerçekten kahkaha atıp güldüğümüz konular çıkıyor öyle bir forumuz ki biz ilk defa yüzyüze geldiğimiz anlarda 10 yıldır birbirimizi tanıyor gibi davranıyoruz buda herkezin iyiliğinden karakterinden kaynaklanıyor... İnşallah istanbul buluşmalarımıza katılırsınızda aile ortamımızın bağlılığını daha iyi analiz edersiniz...

Sevgi ve Saygılarımla...

6. Bu mesajı için 13 kişi WiSTaRiA'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Ben akdeniz insaniyim

Hakli yonleriniz var fakat burasi aile forumu gibi sadece bilgi almaktan ziyade dertlerimizi paylasacagimiz dostlarimizla geyik yapabilecegimiz gerektiginde konsept disina cikip farkli konularda atisacagimiz bir yer . Zamanla bunu goreceksiniz . İlk zamanlar herkese farkli gelebilir ama cevaplara ulasmak isteyenler icinde arama motoru var

Ben size tekrardan hosgediniz ve keyfli forumlar dilemek istiyorum ..

8. Bu mesajı için 11 kişi femoli'ye teşekkür etti:

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

Coşkun ve Orçun abilerim durumu gayet güzel şekilde özetlemişler. Burda o kadar sıcak bir aile ortamı var ki forum olmanın ötesinde adeta herkesin birbirinden haberdar olduğu eğlenceli bir portal oluşmuş durumda.

Sevgili femolinin de dediklerine tek şey dışında katılıyorum: kendisi orta anadolu insanıdır
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

10. Bu mesajı için 5 kişi LeoN48'ye teşekkür etti:

Ayhan Güler
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. ayhan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    16 L 1377
    Edilen teşekkür: 414

Arkadaşım Forumun amacı budur zaten yazışmak siz değerli üyeler gelicekki bizde sizlere hoşgeldiniz diyecaz bu normal bir durum gereksiz bir mesaj değil bunlar

gerekli arama kelimesini doğru bir şekilde girilirse hem forum içerisinde hemde Google üzerinden gerekli konu çıkacaktır zaten

Onur Yılmazer
    Kafa biDüny@ evolodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½
    Edilen teşekkür: 742

yorum yazan herkese teşekkür ederim öncelikle.

bende forumda çok laklak yapan birisiyim açıkçası araç almadan önce aklımda birkaç araç daha vardı onun için gp forum dışında bir kaç forum da üyeliğim vardı.içtenlikle söylüyorum bu forum kadar sıcak bir forum görmedim.herkes o kadar sıcakki artık bir süre sonra araba ile ilgili kronik sorunlar hatalar vs vs vız geliyor iyiki de bu aracı bu forumu seçmişim diyorsunuz.sanal aleme pek inanmayan biriyim ama o kadar güzel dostluklar elde ettim o kadar menfaatsiz arkadaşlar kazandım ki gerçek hayatta bir çoğumuzun böyle dostlukları yoktur.geçen aylarda adem abimiz izmire geldi forumdan konuşurduk ilk defa yüzyüze görüştük çok garipsedim ama sanki 40 yıllık dostmuşuz gibi bana arabamı sen kullan diyip arabasini vermek istedi.izmirdeki sıcak arkadaşlarımı anlatma gereği bile duymuyorum gerisini siz düşünün.o yüzden içiniz rahat olsun bu forumda.forumumuzu yaratan destekleyen herkese tekrar teşekkür ederim.

bu arada hafizcim doğma büyüme izmirliyim ; aslen gaziantep kabul edersen ben de akdeniz insaniyim ne dersin?
    Konu evolodi tarafından (11/11/2010 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.
    Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin

13. Bu mesajı için 5 kişi evolodi'ye teşekkür etti:

тuη¢αy ღ вנк ღ
    кяαℓ çαяşı VooDoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 BN 4080
    Edilen teşekkür: 354

onur farkındasın dimi bu başlıklar senin yüzünden açılıyo
    ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı

SATILIK REMUS EGZOST
    http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html

тuη¢αy ღ вנк ღ
    кяαℓ çαяşı VooDoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34 BN 4080
    Edilen teşekkür: 354

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben akdeniz insaniyim

Hakli yonleriniz var fakat burasi aile forumu gibi sadece bilgi almaktan ziyade dertlerimizi paylasacagimiz dostlarimizla geyik yapabilecegimiz gerektiginde konsept disina cikip farkli konularda atisacagimiz bir yer . Zamanla bunu goreceksiniz . İlk zamanlar herkese farkli gelebilir ama cevaplara ulasmak isteyenler icinde arama motoru var

Ben size tekrardan hosgediniz ve keyfli forumlar dilemek istiyorum ..
    abi napıyon seni dün aradım ama ulaşamadım görüşelim yarın
    ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı

SATILIK REMUS EGZOST
    http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html

Ç T
    ITALIAN STALLION LeoN48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1011

@yonca: O kadar acitasyon yapmışsın ki hadi kabul edelim seni de akdeniz insanı olarak. Hem ad olarak yoncalodiyi kabul etmezler antepte falan, ocağını söndürürler adamın
    2020... Fiat 500L
    2014... Alfa Romeo MiTo
    2012... Lancia Delta
    2009... Fiat G.Punto

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

herzamanki gibi bu konuyu katlettin helal sana

Akdeniz insaniyim olm kokenlerim taaaaaaaa izmirin beypazari ilcesinden gelmisler