Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben o şahsiyetlere arkdaş diyemiyorum malesef.. adam geliyor kargo almıyor yada kargocu bulamıyor arıyor adam bir ara gelirim diyor ,

Komediler yaşıyoruz ..kargolar hazırlandı bugün çıkartıyorum şimdiden hayırlı olsun ...

Yanlız çok ufak ricam olacak , lütfen bu sticker işinde sitemkar emir verici mecburi bir hava yaratmayınız, Bu tamamen gönül işidir , bazen arkdaşlarımız kırıcı kelimeler kullanabiliyor hadi kardeşim göndersene gibilerinden yada adresinde hata olduğunu söylediğimde düzgün okuyamıyorsan ben ne yapayım gibilerinden Ağır konuşmak istemediğimden alttan alıyorum buda karşı tarafa müşteri memnuniyeti hissi doğuruyorki kendini mağazada tüketici bizide oradaki hammal zannediyor .. Hammal bile bunu haketmez

içimdekini dökmüşüm teşekkür ederim

not: yazılanların konu sahibi ile ilgisi yoktur..
+1000

sticker işi o kadar kolay değil.. Mehmet işini gücünü bırakıp kargo hazırlıyor... gerçekten gönül işi.... iyi ki varsın Mehmet... Sticker hem ücretsiz gönderiliyor. (Kargo parası hariç) hemde kabul etmeyenler oluyorsa bu tamamen saygısızlıktır.. madem istemiyorsun neden talepte bulunursun...