Tişört üzerindeki amblemler baskı mı olacak ?
yoksa dokuma mı?
baskı olacaksa bir kaç yıkama ile çıkar. işin bir de bu tarafı var......
Printable View
Tişört üzerindeki amblemler baskı mı olacak ?
yoksa dokuma mı?
baskı olacaksa bir kaç yıkama ile çıkar. işin bir de bu tarafı var......
Dokumadır herhalde... Baskı problem yaratır... Çünkü en başında dokuma olarak konuşulmuştu yanlış hatırlamıyosam.. Genede Tolgay bilir...
ben hep dokuma düşünmüştüm. baskı olmaz bence...
Haydaaaaaaaa, genemi husrannn...
Walla konu açıldığından beri merakla bekliyordum bu işin içinden nasıl çıkılacak diye en sonunda çığırından çıktı...Başta anket yapılabilseydi daha net sonuçlar çıkacak herkes en çok oylanan t-shirt den alacaktı her kafadan bi ses çıkmayacaktı çünkü herkesin istediği ayrıntılar var iş çok karışmıştı...
Forumdaki güvensizlik yüzünden oluyo bu işler ben herşeyi acık ve net yazdım. Fiyatı söyledim ama bizim forumdaki arkadaşlar çok bildiği için böle oluyor... Formatıda söyledim fiyatıda.. Ben kendime yaptırıyorum isteyen varsa özelden msj atsın bana adını soy adını adresini ve bedeninin format belli fiyat belli.... Konunun kitlenmesini rica ediyorum ...
Tolgay dogru soyluyor, yaptiran yaptirir yaptirmayan susar otutur yoruma gerek yok. Tolgaycim sen bana poloyaka L beden beyaz renk bir tane yaptir, parayida gonderiyorum simdi...
Tolgay Bey 1 ad XL 1 adet L beyaz polo yaka ben de istiyorum..
Fiyat bana yüksek geldi. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun..
Arkadaslar GPCOŞKUN arkadaşımızdan rica ettim ve konuyu tekrar açtırdım... kardeşimizden özür dilerim benim farklı bir düşüncem vardı ama mesajımda yanlış ifade ettiğim için Tolgay kardeşimi kırmış ve üzdüm bu yüzden tekrar kardeşimden özür dilerim...
Şimdi konumuza gelelim Tolgay kardeşimizi sonuna kadar destekleyip bu t-shirtleri yaptırıyoruz.. Garanti almak isteyenler lütfen ivedi bir şekilde adlarını yazsın ve 1 hafta içinde üretime geçirsin Tolgay kardeşimiz... 1 hafta yetermi Tolgay listeyi hazırlamak için....
*** Orçun ÇABUK-----Polo Yaka T-Shirt 1 Adet Kırmızı ----- L-----Sol Göğüste Punto Yazısı ve Arka tarafta Grandepuntortr logosu... Benim siparişim bu...
Sevgi ve Saygılarımla.....
NOT: Tolgay Kardeşim Hesap Numarası Bildirde T-Shirt ücretlerini uçuralım sana.......
arkadaşlar t-shirth formatı bellidir. Kimseye nick ve plaka yazı yaptırılmayacaktır... Fiyatı 30 tldir. Isteyenlere kargo yapılacaktır.kargo ücretini alıcı öder...
isteyen arkadaşlar bana özel msj atsın renk ve bedenlerini(sadece kırmızı ve beyaz renk yaptırılacaktır.)
adres bilgileri ile birlikte....
lütfen önce haseba parayı yatırıp sonra bilgilerinizi verin...
25 adet sipariş almadan işe başlanmayacaktır.
hesaba yatıralacak tutar tam olarak 30 tl olacaktır.(havale ücretini ayrı ödeyin.)
anlaşmalı tek banka vardır....
hesap bilgileri..
1073-0720620
işbankası sefaköy-istanbul şubesi(hüseyin özkan adına hesap)
Tamamdır Tolgay kardeşim.... Şimdi şiparişler gelsin ve sen işleme başlarsın... Hatta kardeşim bir tane t-Shirt ön ve arka baskılı örnek olarak buraya koyabilirsen almak isteyenlere daha güzel fikir olur.. Böyle yapılacak diye... Kolay gelsin
Dogrusuda buydu, tolgay kardesimiz sagolsun zamanini ve emegini koydu desteklemek lazim... Hadi bakalim canlandiralim su listeyide gelsin tisortler :)
evet arkadaşlar... T-Shirt isteyenler.. Tolgay Kardeşimize listeyi verin...
bayanlara göre yokmu :)
Tolgay arkadaşımız iş dolayısı ile antalyada şuan ama en kısa zamanda size ilgi ve alaka gösterecektir bayan yokmu nedemek size özel yaptırıverir tolgay olur biter bu formda ayrımcılık yok hepimiz biriz en kısa zamanda sorunuza yanıt gelecektir emin olabilirsiniz saygılar...
kaç kişi oldunuz. 25 e daha çok var mı?
Ses Seda çıkmıyorki kimseden....