:D:Derdi süperdi:D:D femoliye karşı taaruz:D
Printable View
:D:Derdi süperdi:D:D femoliye karşı taaruz:D
simitçiye grandepunto tr t-shirt'u giydiriceğine kendin giy simit sat :)
Benim anlamadığım bir nokta var, bizde bu büyüyelim çok üyemiz olsun herkes bizi bilsin sevdası nereden çıktı. 50 kişiyle başladığımız yolculuk 550 kişiye çıktı. Demekki abartmadan doğru şeyler yapmışız.
Tamam grande punto sahiplerini aramızda görmek istiyoruz ama bu kadarda reklam üstüne düşmenin ne anlamı var ben anlamıyorum.
Ticari kaygı gütsek anlaşılacak ama en küçük reklam alma muhabbetinde bile millet saçmalamaya başladı. Birileri kızıyor bağıyyor, diğeri onlara birşeyler söylüyor.
Ben t-shirtle reklam işine tamamen karşıyım. Bizim için yapılan bir özel bir şeyin yada sitenin adının yazdığı başka bir şeyin herhangi birinin üstünde görmek beni üzer ve aşağlar..
Not: Kimse üstüne alınmasın lütfen. Dünden beri site konusunda canım aşırı sıkkın.
canberk ne demek istediğini anlayamadım ??
Aklıma böyle bi fikir geldi söylediğimede pişman değilim.Keşke kavramı yok bende.Ama bu kadar tepkili yaklaşıcağınızıda tahmin etmezdim.Ben hergün uyandığımda acaba sitenin üye sayısını nasıl arttırabilirim diye düşünmüyorm..
Oke, ilk tepkiler de gosteriyolar ki bu fikre pek de hos yaklasilmadi. Sanirim fikri rafa kaldiriyoruz ha? Yilma gokhan degisik fikirlerini bekliyoruz. Fikirlerle buyuyecegimizi unutmayalim. (Ha cok da buyume yanlisimiyim derseniz acikcasi degilim ama bu baska bi tartisma konusu)