süper fikir. Reklamdaki hadise ile gaza gelip de karşılık verenlerde olacaktır ama biz misal iki selektör yapalım. Çift selektör bizim sinyalimiz olsun.
ya daha foruma katılalı bikaç gün oldu ama pek bi sahiplendim sanki yıllardır burda ve yıllardır puntişliymişim gibi..
şimdi aklıma yeni bişi geldi.. bence GP kullanıcıları arasında, özellikle de bu foruma üye olan kullanıcılar arasında özel bişiler olmalı.. yani stickerlar, t-shirtler falan süper tabii ama daha değişik bi fikrim geldi.. müsadenisle paylaşmak istiyorum..
mesela trafikteyken her GP kullanıcısı bir diğerini gördüğünde ufacık bi göz kırpsa selektörle süper şirin olmaz mııı :icon_smile_wink: yani aynı şerit ya da karşı şerit farketmes, minicik bi göz kırpmasından ne çıkar ki.. en kötü ihtimalle bizden biri değildir ve anlamadan devam eder..biras da reklamdan esinti geldi galiba..ama eğer bizden biriyse ve o da göz kırparak cevap verse, şahsen ben bunu yaşasam çok hoşuma giderdi..
nasıl sisce??
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
süper fikir. Reklamdaki hadise ile gaza gelip de karşılık verenlerde olacaktır ama biz misal iki selektör yapalım. Çift selektör bizim sinyalimiz olsun.
Bu uzun zamandır bazılarımız tarafından yapılan bi uygulama,şehirlerarası yollarda çok yaptım bende ama sanırım hep radar uyarısı olarak algılanıyor,nee nerde gibi aranıyorlar :icon_eek:
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ay yine yanlış yere yazdım ben konuyu galiba, taşınmışım, pardon :ebebe:
ya uzun yolda radar olarak algılanabilir evet ama, özelliği GP' den GP' ye olacak ya, ben böle bişiyle karşılaşsam hem karşılık veririm hem de acilen yavaşlarım
ama şehir içinde olursa tam amacına yönelik olur bence.. bide çift selektör olursa selamlama diil de "bi çekil" ya da "lastiine bişi olmuş" gibi şeyler anlaşılmas mı? hani aynı şeritte özellikle? o bakımdan tek dedim ben, hakkaten göz kırpma gibi yani..
ya aslında bütün üyelerimze sticker daata bilsek o zmn böle atraksiyonlara gerek kalmıcak![]()
Demon Driver|Damien|
sticker olsa da yapalım n'oluuurrrrrr :icon_cry:
ben yapicam bundan sonra :heyo: bi minnacık selam sadece..
sellektörü yanlış anlayıp sonra sövmeye başlayanlar çıkabiliyor benden söylemesi![]()
vaLLa bizim üniversite çıkışında bir iki sefer yaptım, bayandı ters ters baktı. bi daha tövbe![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Gizem, sen bu göz kırpma işini yapma istersen! Malum, burası Türkiye... Ondan sonra sıra sıra arabalar takılmasın peşine
![]()
aslında arabalara yapıştırdıgımız sticker larıda bu t-shirt teki logoya cevirsek nasıl olur??? jan janlı daha dikkat çeker.
erdi de geçen beni görmuş arkamdan bagırmışduymadım ama..
Ben gördüğüm gp lere selektör yapıyorum hep, onlarda bana yapıyo
hatta bu akşam yaptım siyah bi puntoya, o da yaptı ve hatta bi de el salladı![]()
![]()
vaLLa sizLerdeki de Türkiye şartLarında iyi cesaret yani
tebrikLer : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bayanları tebrik ediyorum erdinin dediği gibi iyi cesaret..dikkat edin kendinize tüm punto sahipleri bu sitedekiler gibi centilmen olmayabilir..puhahaabide övdüm kendimizi
Valla ben her gördüğüm GP'ye selektör yapıyorum hatta korna bile çalıyorum ama herkes bana tip tip bakıyor.
Bu işi uygulamaya koyabilmek için bayan olmak mı lazım yani.
Ama Gizem ben de sana tavsiye etmiyorum ...Murat haklı burası Türkiye...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
açıkcası ben sticker görmediğin veya araçı tanıyamadığım puntolara selam-işaret vermekten çekiniyorum
ya sticker işi iyi güzel hoşta.karşı şeritten gelen biri olduğunu düşünün. sticker arka camda.anca bizi geçmesi lazmki stckerı görelim.e geçtikten sonrada slm vermekbence ön cama da bi logo tarzı bişi düşünülse. şöyle küçük ama dikkat çekici.
koca ıstanbulda bı stıckerlı bulma ıhtımalı cok dusuk oluyo kımseyede selektor yapmıyorum artık bosuna gıbı gelıyo ..
ya centilmeyen olmayan kişi, selektörü yapmadan da yapacağını yapıyo zaten.. eskişehir yolunda sırf bayan olduğumdan dolayı kaç kişi önüme direksiyon kırdı, sıkıştırdı..akıllarınca korkutmaya ya da panik yapmaya çalışıolar.. ama nafileeee, eskiden olsa kaçamazdım minik paliocanımın nefesi yetmezdi ama artık puntişimle çok pis kaçıyorum haa![]()
hem üstelik biz bi birlik diilmiyiss :mad: kocaman bi ailem var benim burda yaa..hangi GP kullanıcısı bu kadar GP fanatiğinden korkmaz kiankara dediğin küçük şehir, ters davranan olursa, elbet bi yerde birimizin karşısına çıkar..üstelik sadece GP lere yapıcas bu selamlamayı.. herhalde arabasından dolayı kardeşlik selamı olduğunu anlar.. bide sizlerden biriyse eğer " hıhh tamam bu kırmızı punto ve bayan, kesin kardeşlik selamı" derrr..
demes mieeeeeeeeeeestere:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri