Tamam 16 mesaj benden. :D
Printable View
Selamlar benim sticker da eskidi dökülmeye başladı, adres bilgisini nereye gönderebilirim? teşekkürler.
Yazmış olduğun mesajına adres eklemesi yapabilirsin Tunca...
arkadaşlar bi hesap numarası açın parayı yatıralım sticker ları yollayın sizle haklısınız bu kadar sticker bedevaya olmaz sonuçta bi maliyeti var stickerları yaptıran bin pişman olmuştur :) pamuk eller cebe gp ciler.
Hakkaten ya nie gelmiyo hala bu stickerlar
hevesimiz kursağimizda kaliyor
Arkadaşlar aslı astarı biraz mali durum ,malum sticker yaptırıldımı 300 500 adet yaptırırlıyor buda epey bir mebla tutuyor ,ve bunun karşılığında sizden hiç bir ücret talep edilmiyor .. Kaynaklar yetişmiyor çünkü bir stickerle bitmiyor olay bunun kartviziti, hosting, domain, lisanslı vbulletin, vbseo,vs vs bunlarda birikince baya bir mebla oluşuyor tahmin edersinizki ,yönetimdeki arkdaşlar elinden geldiğince fedakarlık gösteriyorlar tek gelirimiz reklam, yetişmediği yerde saolsun yönetim arkdaşlar çözüm bulabiliyoruz ama bu aralar biraz sıkıntılı.. Yakın zmanda bunları çözeceğiz ...
Anlayışla karşılayacağınızı inanıyorum :)
Haftaya tüm stickerler dağıtılacaktır.
Canım kardeşlerim.
Benim şahsi fikrim bu siteyi ayakta tutabilmek ve gerekli görülen işlerin yapılabilmesi sadece site yönetiminin özveri göstermesi ile olmaz. Siteye üye arkadaşlarda katılımın içinde olması gerekir. Mali konularda illa reklam alınacak diye bir şart olmaması gerekir derim. Bizler eğer bu platformda bunca arkadaş edinebiliyorsak birtakım sorun yada şikayetlerimizi burada paylaşabiliyorsak ve buradan da sticker gibi, kartvizit gibi şeylerde istiyorsak muhakkak katılıma katkıda bulunmamız gerekir diye düşünüyorum.
Yönetimdeki arkadaşların bu konuyu dillendirmemeleri bence büyük kibarlık.
Şahsen buyazıyı okuyan arkadaşlarımın olumlu yada olumsuz düşüncelerini de almayı çok isterim. İstediğimiz sticker vb. şeyler için yönetimin talep ettiği ücreti de ödemeye razıyım. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben yeni bir üyeyim fakat forumda aktif bir şekilde yardımcı olmak ve fikir paylaşımlarına katılmak istiyorum. Yönetici arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla neler yapabiliriz düşünelim. Reklam veya sponsor gibi maddi kazanç sağlayacak konularda yardımcı olabilir miyiz acaba? Yöneticiler bu konuda ne düşünürler bilmiyorum. Sadece üye olup bilgi almak olmaz bence. Yardımlaşmalı ve fikir paylaşımlarında bulunmalıyız.
Nurhan Ölçen
clax22
Mollafenari Mah.Tavukpazarı Sokak No:55/22 Çemberlitaş-Eminönü İSTANBUL
05334837822
şimdiden teşekkürler(2 tane gönderebilirseniz sevinirim bu arada 1ini arkadasıma vereceğim ondada t-jet var kırmızı)
slm bende yeni üye sayılırım aslına pek aktif olamıyorum ama ben sticker almakdansa kedi imkanımca reklamcıda kendim yaptırmak için stickerın jpg olarak yada corel olarak yayınlanmasını isterim kendimiz baskı yaptırabiliriz daha evvelki yönetimine bulunduğum sitede şahsen bizler öyle yapıyorduk ama bazende rica minnet dostlarada dağıtıyorduk elimizde fazla varsa tabiki
selam arkadaşlar ben daha henüz 1 ünlük üyeyim hatta yeni punto sahibiyim.sticker konusunda bi çok görüş var burda herkezin fikri bi yerde doğru gibi ama bende bu sticker konusunda son sorun mali kaynaksa herkezin yardımcı olmasından yanayım.biraz siteye destek çıkmakta fayda var.elimden geleni yapmaya hazırım her konuda hepinize selamlar
ENDER ASFER
enderasfer
ağaoğlu myworld andromeda residance siteleri.barbaros mah. dereboyu cad. leylak sok.no 4 c-7 34746 batı ataşehir
tel:0216 687 14 42 cep:0530 464 07 93
Çağrıhan Tuncer - 05302079511
Ağaç İşleri Sanayi Sitesi,Saraycık Sokak No:43
Selçuklu/KONYA
Şimdiden teşekkürler...
Emrah ÇELİK 554 224 89 27
Haznedar Malahllesi Yeşilırmak Sok 6/6 Güngören İstanbul.
Tsk. Kolay Gelsin...
Tüm stickerler bu hafta sonu bitiyor ,yani pazartesii günü dağıtım başlayacaktır dağıtım yaptığımız kişilerin nick ve isimlerini ilgili konuda yayınlayacağız ..
GrandePuntoTR Maddi ve manevi desteklerinizle daha'da ileri gidecektir . Bu zamana kadar gösterdiğiniz anlayış için çok teşekkür ederiz..
mehmet beni de eklemeyi unutma
ŞEKER PİLİÇ VE YEM SAN.TİC A.Ş.
BALIKESİR KARAYOLU 6.KM.
BANDIRMA BALIKESİR
önceden de yazmıştım zaten
şimdiden teşekkürler
Merhaba, mehmet bey 2 adet gönderebilirmisiniz Arkadaşım internete girmede sorun yaşadığı için ben talep ediyorum.
Ad Soyad : Gürkan TOSUN
Nick : gtosun
Adres : Atışalanı Köyiçi Cad. Birlik Mah. 861/1 Sokak No:5 D:4 Esenler/İstanbul
Tel : 0532 561 3686
(Gönderirken şubeden teslim alınacak diye gönderebilirseniz sevinirim.Tabiki sticker geldiği zaman)
merhabalar ben de sticker istiyorum. elinizde varsa
* * *
şimdiden teşekkürler.
Burak UĞURLU
Yeni Mah. Ordu Cad. Bayram Apt. Nu:79 Kat:3 Daire:5 Merkez-ERZİNCAN
0 506 270 67 60
Şimdiden Teşekkürler.Bende şubeden teslim alabilirim.Çünkü mesai saatlerinde evde olmuyorum.Hangi kargo peki ?