Kahvaltı yapırız dıye konusmustuk bu engel olucak bişey deil diye dusunuyorum kaldıkı Carrefour tarzı merkezi bir mekanın otoparkında nasıl bir sohbet ortamı olur orası tartışılr... Bu benim düşüncem çoğunluk nasıl isterse.
Printable View
Kahvaltı yapırız dıye konusmustuk bu engel olucak bişey deil diye dusunuyorum kaldıkı Carrefour tarzı merkezi bir mekanın otoparkında nasıl bir sohbet ortamı olur orası tartışılr... Bu benim düşüncem çoğunluk nasıl isterse.
Selim sanırım biraz eksik yazdım Carrefour tarzı bir yerde buluşalım derken vaktimizin tamamını otoparkta arabaların başında geçirecek değiliz tabiki geçmişte bu tarz buluşmaları defalarca yaptık, Carrefourun içinde çay kahve içeceğimiz bir mekanda oturulabilir zaman ve mekan herkese uygun olduktan sonra kahvaltı da olabilir benim için farketmez yeterki herkese uygun kesin bir tarih belirlensin önemli olan yakın bir tarihte ufakda olsa bir buluşma gerçekleştirebilmek arkası nasılsa gelir.
tmm abi buluşma olsunda nasıl olursa olsun suan 5 kişi olduk galiba kesin olarak bi kaç kişininde onumuzdeki hafta içi belli olucaktı...
bende warım daha bir türlü kimseyle tanışamadık kısmetse busefer olucak heralde :)
1-yavuz
2-çağatay
3-çağatay'in arkadaşi
4-yasin
5-kadir
6-emre
EVET BULUSMAYA SON 9 GUN EVET ARKADASLAR YAZDIRIN ISMINIZI ORGANIZASYON TAMAM :)
kısmetse bende varım ismail
1-yavuz (ydemir87)
2-çağatay (cgty)
3-çağatay'in arkadaşi
4-yasin (SeaMan)
5-kadir (kadoku)
6-emre (andrssn)
7-ismail (iso1907)
EN AZ 20 ARABA OLUCAZ GALİBA :) ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YER MEKAN BELLİ OLUCAK !!!
bu sefer oluyo galiba :)
arkadaşlar olsa çok güzel olur ama biraz ertelememiz gerekecek malesef, hani konuyu ben başlattım diye böyle bir mesaj yazıyorum gelemeyeceğim çok üzgünüm çünkü almanyadan arkadaşım geliyor o gun ve hava alanından onu alıp yalovaya geçmek durumunda kaldım.
ama siz isterseniz yine de bu başlık altından buluşmak için yer belirleyin.
tekrar özür diliyorum kusura bakmayın
yoo bence hala bulusma olur yalovaya kadar arka akrkaya gitseniz:D:D:Dkonvoy modeli:D
yer ve mekana göre bende katılabilrm;)
arkadaşlar noldu vazmı geçildi buluşmadan kimseden ses çıkmıyo?
Ben de takip ediyordum buluşmayı.Müsait olursam gelicem.Müsait diyorum çünkü vardiyalı çalışıyorum ve çalıştığım güne gelirse ben gelemem.Zaten iş için yaşıyorum anasını satayım ya!
6sından sonra varım
yapalm bişeler avcilar yenibosna bakırköy tarafi bile olsa gelinir;)
Hadi İstanbul, gösterin artık kendinizi...
Buluşma yapmadıysanız benide yazın
Ankara yine bulusuyor....
hadi buluşalım:) yasin abi nasl olcak bu iş gelmek isteyen cok var da bi organize olamıorz
o zaman gel beraber organize edelim.... olur mu?