banada uyar.
banada uyar.
Vayy maşallah hemen toplanmışsınız gençlik bu ne hız hadi bakalım fotografları bekliyoruz...
ee artık istanbulun uyanma vakti geldi geçiyor be femoli.
valla oyle arabaların ustune kartvizit bırakmaktan yoruldum ama malesef adamlardan tık yok :) hadi belki bir baslangıt olur bu :) yarın aksam 21,00 capıtol önü ordan fener bahce hadi hayırlısı arkadaslar insallah dahada fazla oluruz zaman gectıkce :)
olur olur meraklanmayın :),ercan kardeşimden haberi olan varmı yaw,nerelerde???
konustum onunla.21,00 gec olur,oglen buluscksınız sandım diyo bende dedim herkese senin gibi tatil değil:)
buarada arkadaslar erkek erkegemi bulusucaz acaba bunu sormadan yapamicam cok tuttum kendimi :)
Ben Beşiktaşda çalışıyorum karşıya geçmem sorun olmaz :)
tamam emin arkadasimizda geliyor yarin aksam saat 21.00 capitolun önünde bulusuyoruz ozaman istanbul grandepuntr istanbul uyeleri bulusuyor. duyanlar duymayanlara soylesin :)
arkadaşlar ben yol bulma özürlüsüyüm capitol'u nası bulcam ya?
Başlığı güncelledim Arkadaşlar.
Şimdiden tebrik ediyorum ve bütün İstanbul üyelerini Capitol'e davet ediyorum...
ben akın'ı bulayım akınla bırlıkte gelmeye calısayım en garantısı
iyi aktiviteLer şimdiden tüm katıLan arkadaşLara.
fotoğrafLarı bekLiyoruz.
iyi egLenceLer
birinci kopruden altunizade sapagından cikiyorsunuz hic bir yere sapmadan duz devam ediyorsunuz 500 metre ilerde soldan bir donus var orayı dondukten sonra capitolu direk goruyorsunuz zaten aksam bekliyoruz arkadaslar.
evet arkadaşlar firemiz varmı?
ismini yazan bütün arkadaşlarımız saat 21.00de capitolde değil mi?
1-tayfun (üsküdar )
2-şelcuk (bostancı )
3-önder (esenler )
4-akın (halkalı)
5-fatih (erenköy)
6-emin şen ( beşiktaş )
şuanlık son liste bu belki buraya yazmayıpta gelecek arkdaslarımız olabilir insallah tabi :) artik olmadı selcuk ankaraya gideriz napalım :)
Ben geliyorum sorun yok arkadaşlar birde yanında fotoğrah makinesi olan vardır umarım :) cep telefonlarından medet ummayalım :)
Bende de bir sorun yok. Geliyorum. Yanlız şu yağmur olmasaydı daha güzel olacaktı. Enteresan oldu buluşacağımız gün Temmuz'un ortasında yapmur yağması. istanbul tayfası biraz bahtsız gibi :)
Ben akşam D80 ile gelicem. Güzel fotoğraflar çekeriz.
bendede d40 var desene güzel fotoğraflar olucak:)