Otto Santralin girişinde sergilenen Grande Puntolar mekanı daha anlamlı kılıyordu. Bu arada davetiyeler için tekrar teşekkür ederim Banu Hanım.
Printable View
Otto Santralin girişinde sergilenen Grande Puntolar mekanı daha anlamlı kılıyordu. Bu arada davetiyeler için tekrar teşekkür ederim Banu Hanım.
Bu mekana ilk defa gittim (Otto Santral). Gitmeden önce biraz araştırma yaptım ve yazılanlar doğruyumuş. Öncelikle, hakikatten çok ilginç bir yerdeymiş. Bilgi Üniversitesi'nin kampüsü içinde yer alıyor, kampüs eski bir elektrik santralinin altyapısı üzerine kurulmuş. Arabayla geçerken gördüm, üniversitenin bahçesi tek kişilik onlarca çadır ile doluydu, gecenin o saatinde okulun içinde öğrenciler vardı, ne olduğunu çözemedim :D
Mekanın çevresi tam bir tasarım cenneti. İlk defa o tarz sokak aydınlatmaları gördüm doğrusu. Bahçedeki modern sanata ilişkin eserler çok çarpıcıydı. Mesela ters-düz şekilde üst üste duran sandallar.
Mekan ilerleyen saatlerde inanılmaz doldu, adım atacak yer dahi kalmadı desem yeridir. Eğlence ise bildiğiniz gibi.
Son olarak, millet mekanda çatır çatır küçük makinalarla fotoğraf çektiği halde, 2 defa nezaketen rica ettiysem de içeriye DSLR fotoğraf makinamı sokmama izin vermeyen (bunun mantığı ne ise?) ve büyük ihtimalle Tofaş personeli olan ve ismi de gürültüden tam duyamadığım için, Onur veya benzeri birşey olan kişiye de teessüflerimi iletirim buradan. Sorma nezaketi yerine, çantayı omzuma takıp direkt girsem ruhu bile duymayacaktı ama neyse işte. DSLR makinası olan herkesi gazeteci sanıyor bizim insanımız galiba.
Banu Hanım'a tekrar teşekkürler.