Cem;
hay ağzını seviyim kardeşim :)
Printable View
Cem;
hay ağzını seviyim kardeşim :)
Haklısınız tabiki bundan dolayı çıkmak bence yersız burada olan arkadaslık ve dostluklar uzerınde olusuyor butun degerler ha grande punto yada baska bır arac sankı aramızda baska arac ıle gelen olmuyo ondan dolayı haksız buluyorum.Orhan abının boyle bısey yapacagını dusunmezdım acıkcası.Cunku baskan secıldıgınde cok sevınmıstı bunları bılıyoruz....
Fazla uzatmadan yakın zamanda bi kaynaşma buluşması daha tertip edilmeli.. Mümkünse en kısa zamanda bir Pazar günü..
Böyle sorunlara hiç gerek yok.
Oğuzhan, biz alıştık artık. Bu ilk başımıza gelen olay değil. Şuradaki güzel ortamı bozmak, adına daha önce de bir çok girişim yapıldı. Sonra arkamızdan bir sürü ipe sapa gelmez laflar edildi, iftiralar atıldı. Yine olacaktır...
"Giden gitsin, kalan sağlar bizimdir"...
;)
2006 yıLında binbir fedakarLıkLar, özveriLerLe kuruLan sitemiz, günden güne büyüdükçe maaLesef bu tür farkLı düşünceLi insanLarın emeLLerine maruz kaLmıştır.
gerek üye sayımız, gerekse konu içeriğimiz, seviyemiz, küLtürümüz, dürüstLüğümüz her zaman insanLarın iLgi ve dikkatLerini çekmiştir. tabi bazıLarının dikkatini de; farkLı çıkarLara aLet etmeLerine oLanak tanıyacak şekiLde çekmiştir. ve bu tarz insanLar kendi farkLı maksatLarını, grandepuntotr forum sitemiz üzerinden gerçekLeştirmeye çaLışmaktadırLar. örneğin böyLesi bir buLuşma da onLarın farkLı emeLLeri için en güzeL fırsattı, "işte ben de buradayım" diyebiLmeLeri için eLLerine geçen fırsatı kaçırmadıLar. iLeride sitemizin adını kuLLanarak, insanLarın gözünde prim yapmak için binbir oyun yapacakLarı aşikardır. Lakin, onLar da farkındaLar ki, yaptıkLarı işten memnun oLmayacakLar, bir gün geri dönmek için çok çabaLayacakLar. ancak geri döndükLerinde yüzLerine bakan kimse oLmayacaktır, çünkü onLar ikinci yüzLerini çoktan gösterdiLer.
grandepuntotr forum sitemizin kuruLuş feLsefesinde, insancıLLık, dürüstLük, şeffafLık, yardımseverLik vardır, hiçbir zaman kişiseL egoLara hizmet eden, benciL, çıkarcı bir oLuşum oLmamıştır. bundan sonra da asLa oLmayacak, dimdik ayakta, kaLdığı yerden grande punto severLere hizmetini sürdürecektir.
siz üyeLerimizi grandepuntotr'ye sahip çıkmaya davet ediyor, bu tarz insanLara karşı dikkatLi davranmanızı rica ediyorum.
bu başLığa bu şekiLde yazıLar göndermek istemezdim ancak, şartLar bunu gerektirdiği için göndermek zorunda kaLdım. buLuşma iLe iLgiLi güzeL yorum ve payLaşımLarınızı bekLiyoruz..
saygıLarımLa.
Erdi YILMAZ
GrandePuntoTR Kurucu ve Yöneticisi
Erdi abi yazılacak başka birşey kalmamış sonuna kadar haklısın... Herşeyden öte dostlukları ve arkadaşlıklar kolay kurulan birşey değil onu anladım...
arabasını sevip,bu sevgisini seviyeli ve güzel dostuklara dönştürmekten başka bir amacı olmıyan,ben ve benim gibi forum üyeleri eminim bu çekişmeden hoşlanmamışlardı.açıkçası,kişisel bir beklenti içinde olmıyan biz üyeler,başka bir site kurulmasına hiç bir anlam verememektedir.şahsen ben kendi adıma bu siteye üye olmaktan ve diğer üyelerle aracımla veya başka bir sorunla ilgili paylaşım yapmaktan çok memnunum.bu site üçbin kişide olsa 30 kişide kalsa ben burada olacağım.
herşey güseldi bi daa gidelim oraa :D.D
emegi gecen herkese tesekkurler bu arada ben (yalnızkurtun ogluyum :D) gercekten guzel bır bulusma oldu ama futbol macı olmadı o kotu oldu :D
emeği geçenlere teşekkürler, gidenlere güle güle.
taklitlerden sakınınız. biz her zaman buradayız.
vaaaaay, Tolga kardeşimden süpper bir kıyak! Çoook teşekkür ederim! Kendi aracımı görünce birden acayip keyif aldım sayende.:notworth:
Yaw bu arada benim resmim belki birilerinde daha vardır? Misal Erdi, Faruk, İbrahim, Müslüm, Ali, Femoli..?? Sizleri de tutmuş olmayayım :) Varsa bir iki resmimiz, bekleris yani :D
berk hocam ben eLimdeki resimLeri videoLarı gönderdim diğer başLığa;
https://forum.grandepuntotr.com/ista...videolari.html
tmm, teşekkürler Erdi ;)
Hale bakın yahu, hepimiz güzel bir hafta sonu geçirmenin tadıyla yeni bir haftaya başlamışken ve bu topikte güzel şeyler konuşulması gerekirken bütün sevincimizi kursağımızda bıraktınız sevgili ist.yöneticileri, en azından şu güzel organizasyonun keyfini birkaç gün daha yaşayabilseydik şimdi siz elinizdeki o güzel videoalarıda foruma göndermezsiniz ama olsun yinede hepinize kendi adıma teşekkür ediyorum emekleriniz için, seçdiğiniz yol hepinize hayırlı olsun bu forumdan kimler geldi kimler geçti sizler ne ilksiniz nede son baki olan GrantePuntoTr.com ve dostluklardır keşke sizde aramızda kalabilseydiniz.
arkadaşlar kimseyi burada zorla tutmak gibi bir kaygımız olduğunu sanmıyorum! biz zaten site içerisinde de dışında da gereken samimiyeti birbirimize gösteriyoruz. ha oyun oynuyorsa bazıları, bu da onların çiğliğidir. gelene hoşgeldin gidene güle güle! biz birbirini seven gayet güzel bir aileyiz. elbetteki elenmesi gerekenler bu aileden elenecekler ve bu da sağlam olanların kalmasına sebeptir! gidenlere de teşekkür etmek gerekir aslında...
onu bunu bilmem.. yakın zamanda tekrar bir buluşma olması tek temennimdir:) şu kopukluk aciliyetten giderilmesi açısından. şile merkeze bir turlasak:)
arkadaşlar birşeyler oluyor ama bizim haberimiz yok hiçbişeyden?
sorun nedir?
hay ellerine sağlık kadir abi,şu gün olmuş inanması güç ama hala buluşmanın etkisi devam ediyor bende,yahu muhteşem bi gün geçirdik,yaklaşık 50 araba (belki daha fazla) toplandık eğlendik sevindik,ve ertesi günlerde konuşulanlara bakın,yani ist. yönetimininde yaptığı hiç doğru değil,gerçekten hevesimiz kursağımızda kaldı,ve siz ist. yönetimi boyle yapıpda muhteşem günün ardından bizleri boyle üzüp boyle kırdınız ya gerçekten yolunuz açık olsun...
Ademcim merak etme kopukluk olmaz, şu anda eminim herkesde güzel geçen bir hafta sonunun ardından yaşananlardan dolayı bir kırgınlık ve üzüntü hakim ama en kısa zamanda yeni yönetim oluşturulunca faaliyetler yeniden başlar biz daha öncede böyle kopmalar yaşadık emin ol bu gecici bir durum, bu arada Şileye gezinti fikri aslında güzel bir düşünce ayrıyeten memleketim olması nedeniyle oraya bir gezi fikrine her zaman katılırım :)
beyler bayanlar enfes olmuş..
gelemedik nöbetteydim.. izlerken bile kalp atışlarım değiştiğine göre katılanları düşünemiyorum :)
bidahakine kısmetse..
Arkadaşlar ne kadar gitmiş olsalar bile bu şekilde arkalarından konuşmayalım bence... O kadar iyiliklerinide gördük yani ...
Oğuzhancım, hepimiz giden Orhan arkadaşımız ve diğer ist.yönetimindeki arkadaşlara minnetarız bugüne kadar çok değerli emekleri geçti ve özellikle geçen pazar öyle bir ortamı onların sayesinde yaşadık pek çok üyemizle bu sayede tanışma fırsatı yakaladık onlara şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum ama bu şekilde olmamalıydı, bizim sitemimiz ve üzüntümüz bu güzel buluşmanın keyfini bile süremeden burada maşukiyede yaşadığımız güzellikleri paylaşmak varken buluşma ile ilgili hiç bir paylaşım dahi yapmadan hatta maşukiyeye seyir halinde çekilen o güzel videoları dahi bu kadar üyeyle paylaşmadan buradan gitmeleri, bizim sitemimiz buna yoksa kimsenin onlar için kötü söz söylediği yok ayrıca kötü söz sahibini bağlar.
vay bee,geçen hafta bugun bu saatlerde nası heyecanlıydık oyle değil mi???arabalar oto kuaforunden alınmıs parlıyor bakmalara kıyamıyosunuz,son rutuslar tamam,telefonlar hazır,kamera ve foto makinelerinin pilleri hazırlanmış şarz lar tamam,artık uyuma vakti geliyo ama gozunuzu kapattıgınızda gozunuzun onune yarın geliyo,konvoy bulusma yerıne gelis,kornalar,tanısma,eglenceli dakikalar,beraber vakit gecirme,yeni dostlar edinme vs...ama bi sorun var uyuyamıyorsunuz,yarının heyecanı coktan baslamıs ve belki gece cogumuz ıcın oyle geciyor,uykusuz ve hayalle,işte bu duyguları yasamak varya;bence herseye değer...aramızda fikir ayrılıları olabilir ama unutmayalım gecen haftada bu ortak dusuncelere sahiptik,yani ortak yanlarımızda var,ki inanıyorum ortak yanlarımız daha fazla sevgili dostlarım...hepinizle iyi günlerde görüşmek dileğiyle....
Şile merkeze, dalga kıranların olduğu kısma.. güzel bir buluşma yapsak? :)
Yönetim uyuma organizasyon yap:)