maşallah allah nazardan saklasın :) baya kalabalık bir buluşma,
yakın olsada bende gelsem:(
Printable View
maşallah allah nazardan saklasın :) baya kalabalık bir buluşma,
yakın olsada bende gelsem:(
arkadaslar hepınıze sonsuz tsk borc bılıyorum bu emet ısallh bosa gıtmez bazı sorunlar var tatlıya baglanmazsa baska fıkrıler cıkabılrı ortaya...ama ıst olarak hıc bır maddı destek olmadan kendı capımızda bıseyler yapmaya calısıyoruz bıraz destek bulursan daha farklı seyler cıkabılrı ortaya..
Orhan ve Kayhan abiye organizasyonda emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler. Ahmet abi sana ayrıyetten sonsuz teşekkür inşallah çok güzel olacak elimde ne kadar kartvizit varsa Karaköy katlı otoparkı, yollardaki Gp lara dağıtıyorum inşallah siteye girerler.
mehmet abimle konustum hersey yolunda...bulusmada varız.
heycan yatarmayın:)
günden güne katıLımcı sayısının artacağına eminim.
grandepuntotr oLarak güzeL bir birLikteLik oLacağına inancımız tam, istanbuL ve çevre iLLerdeki tüm grande puntocuLarı orada görmek isteriz
emeği geçen orhan ayseL ve efe kayhan'a şimdiden teşekkürLer.
kelime oyunu yapmayın:) dayanamıoz söyleyin herkes bilsin:)
valla dayanamıruz nasıl geçecek bu 25 gün???:)
İstanbul yönetimine teşekürler
arkadaşlar yokmu artıran ya 30 .arabayı ekledim neoldu donduk gene
Valla daha ilk gün bizde geliyoruz dedik taa Ankaradan.. Hatta şimdiden 4 kişi kesin.
Evet, diğer ve daha yakın iller sizleride bekliyoruz.
İstanbul yönetimdeki arkadaslar canla başla çalışıyor. Onları yanlız bırakmayalım..
Ankara olarak her zaman yanınızdayız arkadaslar. Buralardan yapabileceğimiz bir şey olursa bir telefon etmeniz yeterli..
Şimdiden çok teşekkürler...
Bende katılmayı çok istiyorum (herzamanki gibi:D) ancak malesef o tarihte izmirde olucam.
Şimdiden iyi eğlenceler :)
Hani benim Sakaryalı hemşerilerim onlardan ses çıkmıyor,burnunuzun dibi.
Gelirken Sakaryaspor bayraklarıda getirin;))
Evet arkadaşlar buluşma çok güzel olacak buna eminim çünkü ilkdefa diğer illerdeki arkadaşlarında katılımıyla büyük bir organizasyon olacak bu organizasyonda emeği geçen sevgili orhan aysel vede efekayhana teşekkür ederiz...
1. efekayhan
2. orhanaysel
3. jkn20
4. serotizm
5. buraktahsin
6. hera
7. spyofthegod
8. kakalemun
9. gkn53
10. yvz72
11. sezginpunto
12. savagi