Asıl ben özür dilerim
Printable View
1/efekayhan
2/orhanaysel
3/jkn20
4/serotizm
5/buraktahsin
6/hera
7/spyofthegod
8/kakalemun
9/gkn53
10/yvz72
11/sezginpunto
12/savagi
13/ufuk614
14/civcivx
15/ceyms_cem
16/fox41
günceldir listeye eklemek isteyenler gelmek ısteyenler isimlerini eklesin...
daha 1 ay var liste daha da uzar
evet dediginiz gibi durgunluk oldu sanırsam geçici bir durumdur gazete olayı kesinlikle dogru fikir serhan katılım baya fazla olucak gibi herhalde ilkbahar türkiye buluşması olur adı
Ozaman artık geri dönüşün yok kardeşim. Gidiyoruz...
1. efekayhan
2. orhanaysel
3. jkn20
4. serotizm
5. buraktahsin
6. hera
7. spyofthegod
8. kakalemun
9. gkn53
10. yvz72
11. sezginpunto
12. savagi
13. ufuk61
14. civcivx
15 .ceyms_cem
16. fox41
17. 06kaymak
18. İbrahimKC
en az 25 oluruz gibi geliyor bana. birçok gazete, derginin dikkatini çekecek bir hadise.
bir de geçen hafta gördük, bizim şov yönümüz de fena değil :)
Ben de tanıdık bulmaya çalışırım.
25 olursa ben yokum serhan bu buluşmanın adı ilkbahar türkiye buluşması olacagından en az 50 diyom işin şakası her zaman varım ama inanıyorum katılım artacak
50 benim de içimden geçiyor valla ne yalan söyleyeyim...
Ankara'dan katılım da artar herhalde.
İlerleyen günlerde katılım daha da artacaktır. Geçen yıl oldukça kalabalık bir buluşma yapmıştık, buluşma İstanbul'da olduğu halde çevre illerden gelen birçok üye olmuştu. Şimdi bu çevre illeri daha çok görmek istiyoruz.
nerde oluo bunlar bizde gelsek ya ::):)
e listeye yazalım?
20 Nisan'da sabah 8'de buluşup Maşukiye'ye gidiyoruz konvoy halinde
abi ben örenci adamımm orası neresii fasla gitmeyelim sora yolda kalırıs :) bu arada bnde aranıza yeni katıldm arabamı p.tesi günü aldım..:))
oo hayırlı olsun :) güle güle kullan.
Kendi arabanla gelmek zorunda değilsin. Kalabalığız, sen gelmek istedikten sonra illa bir yer buluruz bir arabada.
ortalam 50 araçlık bi konvoyla maşukiyeye girdiğimizi düşünüyorumda süper olacak allah izin verirse daha öncede dediğim gibi şimdiden heyecan bastı ya geçer mi artık 1 ay :)