valla 20 nisan da biraksilik olmassa ahmet abimiz sagolsun bizi sapanca manşukiye götürüyo
Printable View
valla 20 nisan da biraksilik olmassa ahmet abimiz sagolsun bizi sapanca manşukiye götürüyo
20 nisan da olur valla hatırlamıyom ben karıştırdım galiba
masukıye cansu alabalık 20 nisan okeylenmıstır..topıc acılacaktır gelmek ısteyenler belli gelmeyenlerde canları sagolsun herkesın topıce eklemek ısteyenler eklerler gelıckelerı ben kendım eklıcem zatenn... hadı hayırlısı bakalım neler gorucez masukıyede..
güzel olmuş.
Allah muhabbetinizi arttırsın.
Dostluğunuzu daim kılsın.
şimdi bu buluşmaya kesin bülent geliyon haberin olsun yakından bi de biz görelim kırmızıyı
oooooooooooooo bulent abımızde gelıyo bak buna sevındım ıstee hemde cok sevındım gercekten ...bızde gorelım bulent abımızı bakalım nasılmıs..
Arkadaslar toplantidaki resimlerden isteyen varsa mailime, mail adreslerinizi birakirsaniz herkese yollayabilirim.Siteye eklenmeyecek kadar cok resim var...
ben hepsını ıstıyorum hemde hepsını ...
orhanaysel666@hotmail.com ...
herkes maıl adresımı alabılır cekıncek bıseyımız yok ..
saka bıyana resımlerı ıstıyorum abıı ....suana kadar yasanmıs en keyıflı bulusmaydıı.bakalım ılerleyen bulusmalarda neler olucak.
Buradan indirebilirsiniz ....
RapidShare: 1-Click Webhosting
cok güzel bi bulusma olmus.aranızda olamadığım için cok üzüldüm.bidahaki bulusmada aranızdayım allah izin verirse.
Orhaaaan, fotoğraflarda sticker'sız araçlar gördüm. Çalışmıyor mu yönetim? :D
Ne yapsın garip elinde sticker olmayınca :D
30 adet sticker ,bir doluda kartvizit gönderdim artık önüne gelen gp yapıştırsın :)