Ya arkadaşlar istanbula geldik ilk arayacağımız insan orhan aysel oldu ve aradık bizimle onun arasında bi dünya yol olduğunu bilmiyorduk ve yanımıza geldiler oturduk yedik içtik ve ayrıldılar bu kadar uzak olduğunu ertesi gün öğrendik o yüzden çok teşekkür ediyorum .
Birde buluşmada kendini seferber eden orhan vede yavuz bu kadar özverili bu kadar cana yakın olmanızdan dolayı ayrıca bir teşekkür ederim bizi gecenin sonuna kadar yanlız bırakmadılar .Ankaradada bir eviniz olduğunu unutmayın
Sevgili hera arkadaşlığın Vede dostluğun tartışılmaz muhabbetin güzel aracında ki tesbihide beğendim Arkadaşlığınıda
Misli abimiz bana ilk candan sarılan kişi oldu ilk mehmet diyerek tanıştırınca biraz zor oldu ama femoli diyince.. Sana da teşekkürlerimi sunarım
bgrays buğra çok efendi bir kişiliğin var dosluğunda çok iyi bizim için arkadaşını sattın(emre) ama bir şeyler yapamadık inşallah bir dahaki sefere
Sevgili emre Aracında sende on numarasınızsınavların olduğu için erken ayrılmak zorunda olduğunu biliyorum her şey için saol
Yanlız kurt atilla abi sizinlede tanıştık sonundayazdıklarınızın ağırlııyla karekteriniz çok uyuşuyor oraya kadar geldiniz yanlız bırakmadınız sizede teşekkür ederiz..
ismlerini unuttuğum bizi son ana kadar bırakmayan grande punto sitesini bilmeden sadece stickerimizi beğenerek kendi araçlarına büyüükkk çe yaptırarak yapıştıran arkaaşlar çok teşekkür ediyorom
Ve tekrar Orhan Aysel yani diyecek kelime bulamıyorum yavuz sen de aynısın . yüreklerinize sağlık![]()
sen ve ali kardeşimi tanığıma cok memnun oldum.cok cana yakınsınız.ee toprak sayılırızbu seferlik sizi pek ii ağırlıyamadık kusura bakmazsınız umarım.en kısa zamanda iadei ziyarete gelecez insallah.
Her zaman bekleriz başımız üstünesiz kendinizi belli ettiniz zaten nasıl biri olduğunuzu, yaptıklarınız yeter saolun
![]()
İyiki geldinizSeni ve Ali'yi yakından tanıdığım için çok mutlu oldum...
Tesbih bulundurmak İstanbul'da şart,gördünüz trafik kabus, sabır sabır demek gerekiyor![]()
Daha nice organizasyonlarda görüşmek üzere.. Orhan'a söylenecek her söz az kalır bence, harikasın Orhancım![]()
zaten bir daha gelirsem tahtadan olan büyük tesbihlerden getireceğim anca idare eder herhalde bu trafikte aman EDS ye dikkat![]()
Biz nerden bilelim onu, Biz onu bu trafikte Erken Davranan Sıyrılır yolu diye okuduk bizde yalanda yok yanlışta![]()
Konu femoli tarafından (19/11/2007 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.
Tanıştığımıza gerçekten memnun oldum sizin gibi insaları tanımak gerçekten çok güzel...Geldiğiniz ve bizi yanlız bırakmadığınız için teşekkür ederim.İstanbulda olduğum halde sabah ilk sizleri görmek çok güzel oldu![]()
İnşallah bigün sizleri ziyarete gelirim.Ankara grubunla tanışmayı çok isterim.Şu ehliyeti bi alayım hayırlısıyla![]()
burası istanbul
arkadaşlar ayaklarınıza saglık bizleri yanlız bırakmadınız iadeyi ziyaret kısmetse olur istanbullular gelicez der fakat yanlarlar mazereti olanlar hariç orhan tekrar teşekkürler kardeşim
Ben özellikle Ersen abiyede teşekkür etmek istiyorum.Onun yaptıklarıda aşağı değildir yani...Yaptığı araba gösterisi ve getirdiği arabalar için...
ewet arkadaşlarr gercekten ankarada bulunan ve bızlerı yanlız bırakmayan mehmet abımız ve bahcelı ali kardesımıze cok tesekkurler işalalh u haftada bıuz ole yapıcaz bı aksılık olmaza bızde ankaraya sebebı zıyerete gıdecez...
ersen abımızede cok tesekkurler o aslında bu buluşmada cok büyük payları olan ve kendı ekibinle bırlıkte bızlerı yanlız bırakmayan bu buluşma ıcın seferber olan ersen abımıze cok cokcok tesekkur ederım ...
bizleri pendik buluşmasında ankaralardan gelip bizleri yanlız bırakmayan mehmet ve bahçeli Ali arkadaşımıza çok teşekkürler bu arada ersen abiyide untmamak gerekir getirdiği arabalar ve araba şovu mükemmeldi![]()
teşekkürler arkadaşlar biraz kızgınım ve dargınım farkındaysanız fazla ilgilenemdedik orhanla çünkü ordan oraya onu götür bunu götür yanlış anlaşılmasın seve seve yaptık ama bize saygı duyulmadı ne dediysek arkadaşlardan alternatif aldık bu yüzdende fikir ayrılıkları oldu mesela foto çekimi için arabaları yanaştırmak istiyoruz hep farklı şeyler sunuluyor bu şekilde oluncada karışıklık ouluyor sadece bunlada degil zaten anlatmama heralde fazla gerek yok gelen üyelerimiz belki beni biraz anlar ben herşeye ragmen herkezden özür diliyorum bazı konularada yetişemedik orhan ve ben sizi daha iiyi agırlayacagımızı düşünmüştüm istediğim gibi olmadı bence tekrar tekrar özür dilerim
Bu meaj teşekkürü hak etmiyor, çünkü sadece özür dilemek için yazılmış bir mesaj ve teşekkür edersek özür dilemeniz gerekiyormuş gibi izlenim olacak..oysaki özüre kesinlikle gerek yok....herşey ogün için yapılabilecek en güzel şekilde organize edilmişti bence..
buluşmalar daha da sıklaştıkça bahsi geçen gruplaşmalar ve ayrı takılmalar da ortadan kalacaktır..zaten gelip grup grup oturulacaksa buradan organizasyon yapmaya gerek yok, biz ayrı takılcaz diyenler arasın brbirini buluşsun.
![]()
Bu konuda özür dileyeceğiniz durum ve kişiler yok, sizin emeklerinize karşılık size bunları yazdırtanlar sizden özür dilesin ... yada bir daha ki buluşmada biraz daha hassas davranılsın..
Ankara'dan Yalova'dan gelen arkadaşlarımız vardı... bence daha çok kaynaşma olmalıydı, ama yine de ben çok keyif aldım bu organizasyondan..
Üstelik de nihayet sizinle tanışabildimKırmızı logolarıma bayılıyoruuumm...Ellerinize sağlık, ÇOK teşekkür ederim..İlk fırsatta arabayı yıkatınca fotoğraflarını ekleyeceğim...
Kızgınlığı ve dargınlığı unutun bence, çabalarınız güzel sonuç verdi bence..Orhanın ve sizin ellerinize sağlık![]()
teşekkürü mesajda bana teşekkür eden arkadaşlarıma yazmıştım ayrıca tespitiniz benim anlatmak istediğim şeydi bu sebepten dolayı size teşekkürü borç biliyorum sizinle tanıştıgıma çok memnun oldum ayrıca söyleyim.
Ben özürünüzü kabul edeyim bari![]()
şaka bir yana yapılabilecek herşeyi yaptınız, hata yapan kişiler belli! ben sizi bu kadar bilmiyordum ama öğrenmiş oldum nasıl canla başla bir şeyleri yapmaya çalıştığınızı, org yüzünden ceza yemeyi bile göze aldınız araçta süperdi yanlız bu arada
sizide gayet iyi anlıyorum bir şeyleri yapmaya çalışırken tatlı bir tebessüm yerine negative bir durumla karşılaşınca insan içinden bir şey yapmak ta gelmiyor..
Yinede ersen eline yüreğine sağlık herzaman heryerde bu tür sorunlar olur sen çizgini koru![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri