04 kasım 2007
11 kasım 2007
18 kasım 2007
25 kasım 2007
sagol biraz ara verdik siteye baktım herkes pendikte toplanıyo tabiki ordayız
Kesin olmamakla beraber bende geliyorum. Hee bi de futboldan hiç anlamam ama süper izlerim![]()
1,orhanaysel
2,cadencepunto
3,hüseyin.(yeni üye)
4,seref(yeni üye)
5,yvz72
6,savagi
7,bgrays
8,alp
9,yanlız kurt (atilla evsen)
10,badwolf(yasin)
11,mavipunto(sefa tekinşen)
12,arif (arif ege)
13,emre
14,grnde_punto (oguzhan özcan)
15,borisc
16,ceyms_cem
17,efekayhan
18,yusufk23
19,hakan7910
lada samarada bızlerle olucak arkadaşlarr..
Konu misafir3 tarafından (01/11/2007 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.
iyi iyi baya olmusuz![]()
liste biraz daha kaparsın bence.nasılsa yine fire verenler olacakama bu kez fire verenler cok sey kacırır dimi orhancım
![]()
ewet yavuz abı cok sey bune gokart.ne mangal partisi.nede tophane buluşmalarına benzıcek bambaska bısey olucak super bı organızasyon ..kacırmayın derim..
orhan ben anlamadım tam olarak ne yapılacak bambaska olarakhalı saha yazıyo o mu ?
sınaw dönemi olduğu için bana sadece 25 kasım uygun gorunuyo ..
Avcılar kadrosu toptan geliyor dimi beyleeeeeeeeer![]()
![]()
![]()
bu benim siz değerli arkadaşlarımla ilk buluşmam olucak şimdiden beni bir heyecan aldı götürüyor![]()
bizim sınavlarda 19 kasım-24 kasım arası yapılacak bu tarihlerden önce yada sonra yapılmasında yarar var katılımın tam randımanlı olabilmesi için
hehehehevalla atilla abi orasını zaman göstericek artık bayılırmıyım ayılırmıyım
![]()
Konu Linos tarafından (03/11/2007 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım)
1,orhanaysel
2,cadencepunto
3,hüseyin.(yeni üye)
4,seref(yeni üye)
5,yvz72
6,savagi
7,bgrays
8,alp
9,yanlız kurt (atilla evsen)
10,badwolf(yasin)
11,mavipunto(sefa tekinşen)
12,arif (arif ege)
13,emre
14,grnde_punto (oguzhan özcan)
15,borisc
16,ceyms_cem
17,efekayhan
18,yusufk23
19,hakan7910
20,skyhan58[gökhan erdoğan]
İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAN GİDECEK OLAN ARKADAŞLARLA KESİN TARİH BELLİ OLDUKTAN SNR KONUSALIM. HERKESE UYGUN ORTAK Bİ YERDE BULUŞUP KONVOY HALİNDE GİDERİZ.
BU ARADA BENİ HAKEM OLARAK YAZABİLİRSİN ORHANCIM,KISA ŞORTUMDA VAR DÜDÜĞÜMDE!![]()
"Sorma bana oymağımı,boyumu. Beş bin yıldır millet gibi yaşarım... Deme bana Oğuz, Kayı, Osmanlı.TÜRKÜM, bu ad her unvandan üstündür."
gökhan olur olmasınada yönetim olarak biraz degişiklik yapıcaz cünkü mac oynanırsa terleme olucak hava sogukta olabılırr dus ımkanı var zatende alınırsa usutulur onun gıbı nedenlerden dolayı macı ıptal edebılecez....bilginize..
Orası doğru ama kesinlikle buluşma olsun ya gerçekten olmadı ne zamandır tophane buluşması yapılmıyo aslında oda olabilir ...
buluşma yapılacak kesınlıkle farklı dusuncelerımız var bakalım bugun bu calısma yapıcazz haberlerınde verırız sızlere..
tabıkıde var atılla abı sen yterkı ıste sen gel buray bız burda hallederız
40 ytl montaj dahıl olmak uzere haberın olsun yanlız soel bısey var bulusmadan once gelbılrısen daha ıyı olur yada ben bu hafta ıcı servısı ararım sana ulasmalarını saglarım alırız gonderırler sana sen orda montaj eddırırısın cok kolay kendınde montaj edebılrısın abıı nasıl ıstersen
bırmottan senı sebnem hanım arar ırtıbata gecersınız banka havalsıylede ucret odersın abı onlar kargoyla aynı gun gonderırler..
arkadaslar bulusmaya kız arkadaslar ve esler gelcek mı yada getırecek olan var mı ona gore bı sey yapsak nasıl olurrr:?
arkadaslar eger bulusma 11 kasımda gerceklesıcekse ben gelemıycem neden dersenız o gun benım evlılık yıldonumum hanım benı oldurur valla![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri