ersen bey bende sana katılıyorum aynen öyle!
Printable View
ersen bey bende sana katılıyorum aynen öyle!
Selamünaleyküm.
Benimde kredim ha bugün ha yarın çıkıcak bayramdan evvel puntoma kavuşuciğim..
Bende pendik'de ikamet ediyorum, alt kaynarca tersanenin arkasındayım tam. Pendik buluşmalarına katılmak isterim..
Yaşım ortalamanın altında biraz sanırım, 89luyum, siz abilerimden yardım ve destek bekliyorum =)
Görüşmek dileğiyle, şimdiden hayırlı bayramlar...
slm arkadaşlar bende aracımı bugun teslim aldım :) istanbul buluşması olursa bende katılmak istiyorum
2008 1.4 5 kapı 77 bg egzotik kırmızı
slm arkadaslar bende gp mi yeni aldım, istanbuldaki etkinliklerinize ve buluşmalarınıza bende katılmak isterim haber verirseniz sevinerek gelirim :)
yasin yakın zaman içinde, güzeL aktiviteLer oLacaktır.
aktiviye duyuruLarı tüm üyeLere yapıLıyor, kesin haberin oLur
way pendik team nsl oldu da göremedim sizi :( ama bi dahaki görüşmede yanınızdayım.
arkadaslar eger bulusma yapılacaksa onceden haber verin bir cok arakdasımızın haberı bıle yok olursa emınımkı daha uygun bir yerde daha cok katılımcıyla toplanırız lutfen bur konuya dıkkat edersek bence daha ıyı olur. tesekkurler
Tayfun bey,öncelikle aramıza hoşgeldiniz...
Buluşma olursa zaten yeni başlık açılıyor,mutlaka gorursun...ayrıca toplantı buluşmalar kısmında istanbul sayfasındanda takip edebilirsin...bir buluşma oldugu zaman,şehir önemli değil,hemen hemen sitedeki herkesin haberi oluyor merak etme...:)
arkadaslar ıstanbul eyuptenım ıstanbulun heryerındekı bulusmalara katılabılırım yeterkı haber verın ve haberı msj olarak atarsanız daha cok sevınırım orhan ozellıklede sen:)
Aman abi naptın yıllanmış konuyu hortlattın orhan mı kaldı ufak istanbul buluşmaları mı :D İyisi mi sen gel Trakya buluşmasına gidiyoruz takıl bize :D Bende GOP danım
abiler bende yeni puntocuyum bende bulusmalara katılıp sızlerle tanısmak ıstıorum 05416225530 özgür
pendik'teki puntoculara selam olsun. bende punto'cuyum havalar düzelsin de akalım cadde'ye :)
Merhaba arkadaşlar. Ben de İstanbul Bakırköy'den katıldım aranıza. Siyah Punto Evo var bende 2 seneye yakındır. Sadece chip tuning var arabada başka da hiç bir şey yok. Ama sıkıldım baya artık. Önümüzdeki 3 sene fln araba da alamam. Bunda yapacağız artık değişiklik, ne olursa :) Avrupa yakasında olanlar varsa görüşürürz, fikir alışverişinde bulunuruz belki şu kardeşinize bir yol da gösterirsiniz şunu şunu yaptır veya şurada yaptır diye :)
selam arkadaşlar bende yeni katıldım sitenize bende istanbul buluşmasına katılmak isterim ismim şener ford oto yedek parca toptan işi yapıyorum eger aranıza alırsaız sevinirin tel 0538 517 14 92 ve şunuda belirtmek isterim eskilerdenin 34 fp 5146 plakalı 2008 puntom vardı sizinle kardeşim cok ilgileniyordu şimdi 2011 punto evom var allah kaza bela vermezsem kullanıyoruz bakalım ve arka camıma stıcker istiyorum nasıl bulurum yardımcı olurmusunuz