BİZSİZ OLUR MMU
?
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel
4.yusufk23
5.BGRAYS
BİZSİZ OLUR MMU
?
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel
4.yusufk23
5.BGRAYS
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel
4.yusufk23
5.BGRAYS
6.emre
7.mavipunto
8.hera
9.civcimix
10.yvz72
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel
4.yusufk23
5.BGRAYS
6.emre
7.mavipunto
8.hera
9.civcimix
10.yvz72
11.ercan all
aa gozlerım yasardı 11 olduk
modlardan ricam istanbul konusuna alırnırsa cok makbule gecer
yakın illerden destek arkadaslar 11 olduk ve kaldık.
atillanın dediği gibi tarih belli olursa bursadan birkaç arkadaşlarla bizde gelmeyi düşünüyoruz ...
abi azına sağlık valla çok doğru yazmışsın inşallah bu buluşmadada biz bize olmayız..
bana kalırsa bayramdan sonraki pazar yani 21 EKİM 2007 olabilir mangal yapılacak güzel bir yer ayarlanır..başka bi tarih önerisi olan varsa yada uymayanlar varsa lütfen yazsınlar
teşekkürler...
evet benım fıkrım 28 ekim olsun derim ozamana kadar sayımızda artar arkadaşlar.cogunluk saglıcaz gıbıme gelıyo 21 ekim. referandum oldugu için..olmaya bilir..mangal işinide şu maşukiye pilenımız vardı hatırlar iseniz eger orayı isterseniz hemen calısmalara başlim orayı ayarlim arkadaşlarr...
orhancım zaten sen eklemişsin beni kardeşim cok büyük bi aksilik olmazsa sizinleyim.ama katılımı arttıralım arkadaşlar inanın diğer illere imreniyoruz.nerde istanbul bu kadarmıyız.mangal fikri süper bu arada :):)
Mangalı kim yakacak? :chef:
mangalı yapıcak cok kişi varr ben gonulluyum .sen yeterkı gel abıı .abdullah abi eklıyelımmı listeye gelicenmi aramıza..
ekle abımızıde orhancıım
hadi arkadaslar lısteyı cogaltalım hadı bu sefer şov yapalım..
bende varım bende :)
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel
4.yusufk23
5.BGRAYS
6.emre
7.mavipunto
8.hera
9.civcimix
10.yvz72
11.ercan all
12.Yalnız kurt
13.Eril_83
14.tatari@vip
ha gayret 14 olduk devam beyler bayanlar
1.borisc
2.ceyms_cem
3.orhanaysel
4.yusufk23
5.BGRAYS
6.emre
7.mavipunto
8.hera
9.civcimix
10.yvz72
11.ercan all
12.Yalnız kurt
13.Eril_8
14.tatari@vip
15.barkan
16.misli1
işte bu kadroyu sevmeye başladım..ben hazırlıklara başlıyorum arkadaşlar haberiniz olsun ...bu kadro cok ıyi oldu gelen olursa eklesin yada biz yönetime haber versin.bu sayı bence cok idal gelenler olursada bekleriz...yine.ekleyin isminizi bu farkı yasayın..