KARDESIM HERZAMAN MUSAIT OLDUGUNDA HABER VER YETER STICKER DUSUNME BULUSMALARDA HALLEDERIZ ONU OLMADI HABER VERIRIIRZ BUGRAYA KARGOYLA GONDERIRRR İSTANBULUN NERESINDEN SIN SEN BEN PENDIKTE OTURUYORUM ......
Printable View
iyi geceler
Listeye eklenmişim bile :D geliyorum o halde ;)
ah arkadaşlar hepte benim istanbulda olmadığım haftaya denk geliyo.ama bu sefer yetişmeye çalısacam aranızda olmayı cok isterim.
Arkadaşlar bu buluşmaya inşallah 3 kişi gelicez ama bakalım hayırlısı eğer erdek'e tatile gitmezsek gelicez.
herzaman beklioruz mutlaka gelmeye çalışın
ilginize teşekkürler...
Citroen ile gelsek kızmazsınız ama dimi napalım başka araba yok belki oda olmaz :(
yaa gelin ne demek citroen falan farketmez önemli olan aramızda bulunmanız
emre kardesıme katılıyorum aramızda bulunmanız ve bu forda olmanız bızler ıcın yeter kesın beklıyorum ortamımız cok guzel allah bozmasın ...
nedemek emrecım bazıfemız arkadasları bılgılendırmek sızlerkadarda bzıımde gorevımız ben cok mutluyum o formda herkesten alllah razı olsun...
saygılarla.orhan AYSEL.
1-emre
2-ceyms_cem
3-orhanaysel
4-yusufk23
5-BGRAYS
6-hera
7-fox41
8-borisc
9-mavipunto
HAYDI İSTANBUL BU LISTEYE İSİMLERİNİZİ EKLEYİN SIZLERDE BU FARKI YASAYIN .......
istanbul sesın cıkmıyorrr..
yaw koskaca istanbuldan sadece 9 kişimi? valla inanasım gelmiyor!!!
....
yeni üye oldm ark.lar mümknse bnide yazarsanız ....
Daha gelen olur ya bakınız ben büyük bi ihtimal geliyorum tanışmak için belki ekstradan 2 kişi daha getiririm... :)
1-emre
2-ceyms_cem
3-orhanaysel
4-yusufk23
5-BGRAYS
6-hera
7-fox41
8-borisc
9-mavipunto
10-snnsyl(sınan soylu)
11-grnde_punto
HAYDI İSTANBUL BU LISTEYE İSİMLERİNİZİ EKLEYİN SIZLERDE BU FARKI YASAYIN ....
1-emre
2-ceyms_cem
3-orhanaysel
4-yusufk23
5-BGRAYS
6-hera
7-fox41
8-borisc
9-mavipunto
10-snnsyl(sınan soylu)
11-grnde_punto + 2 kişi
:)