Abı sen sattınmı arabayı?soyle bı buyuk bulusma yapsak olmamı yaaaa.
Buluşma videosu arkadaşlar yeni üye arkadaşlarmızda görsün istedim.
Ne güzel günlerdi Puntomu özledim yaww
Link:1
viaport gp buluşması part 2 - Dailymotion video
Link:2
viaport gp buluşması - Dailymotion video
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
vay be 3 sene ne çabuk geçmiş güzel gündü 1.9mjeti ilk defa orada canlı olarak gördük
Arabayı sattım ama araba bahane muhabetlerimiz şahane zaman zaman mangal partileri yapıyoruz katılsana sende bu aralar bişeyler geçiyor kafamdan bakıcaz bişeyler bu ara.
Mert gerçekten güzel bir gündü 1.9 mjet cabasıydı eksoz varmıydı onda yakmadan direk atıyordu sanki
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri