Kanka biz ömer abiyle roll yaptık zaten :D
Printable View
Hoca bigün alıcak kangooyu gelicem :) Bak bakalım nasıl gidiyor :D
şii noluo ya körebemi oynuyonuz :)
murat abi ömer abiyi zaten hep sobelersin yakalanmaya ve geride kalmaya mahkum adam :D :D
Valla serkanım bir ara denk getirelim geç saatede gazlıyalım otobanda bakalım ne olcak :)
kanka senin araba dinamik 90 degilmi zaten
75 la ne 90 ı :) Ama fena sayılmaz dinçtir kendileri :)
Bende orj fabrika ayarlarına ceviricem kanka durumu pek iyi deil :-)
Geçen yolda bi kaplum baga gördüm abi arkasında biz nr tavşanlar geçtik yazıyordu bence sende yaz :-)
arkadaşlar bir dahaki buluşma saatli biraz daha geç olsunda bende yetişim :D benim gelişim 22:00 buluyor
ahhaaha valla serkanım var bir sıkıntısı bizimkinin ama bakalım :D yaa o degilde o gün bir vosvos gördüm kaplumbag siyah visne cürügü renginde spor yay falan var üzerinde haliç köprüsü üzerinde aa bi baktım herif makaslara giriyor :D genc bir arkadas cok hosuma gitti ya
aklıma hemen badem isimli araba geldi la ömer dedim bulasma buda onun gibi birseydir :D arabada hanım falan var dalga konusu olmayalım dedim kendi kendime :D ama cok tatlı duruyordu ya :D
hee bu arada badem bu :) biliyosunuzdur sanırım :)
vosvos badem - clio RS 2.0 192 hp - YouTube
Birkan siyah folyo aldım mat vardı onu aldım arkadaşta banda sanada yeter tahminen...
Bu cumartesi buluşuluyor mu?
Bu cumartesi bulusma varmi harbiden
Ayarlayın bunları.
aaa bu cumartesi buluşmamı varr :))
Bu cumartesı bulusma varmısss:P
gelebılırımm.Gelırse eger yenı jantlarımı gosterırım sıze:D
ben saat 10:00gibi aranızda olurum
bu ctesi bende katılmak isterim çooook önemli bişey çıkmazsa..:)
yaz la benıde ufukun cantları göriyim. :D
1) Birkan61
2) NOZER
3) Una Italiana Rossa
4) Matadorcuk :)
yok mu arttıran?
burak sırf sen gör diye gelecem ama çok kalamıyacam :(
Olm yılbaşında toplanında bana bi teyp alın . :D
son durum nedir, herkese uyan bi saat flnda belirlesek hem..
yarın gündizki durumuma göre bende haber vericem ama gelme ihtimalim düşük yinede bakıcam şansımı zorlicam