4 kapı benim araba ama kırmızı :)
Printable View
Temiz olsun(ki takip ettiğim kadarıyla arabasına çok önem veren bi abisin),ön kaput değişmemiş olsun,komple boyasız olsun bi de mümkünse sene başına 25bin km'yi aşmamış olsun,sorun değil :)
Ve herşeyden önemlisi ESP olsun -ki o da var sizin arabada profilden okuduğum kadarıyla- çünkü güvenlik herşeyden önemli..
Ohoo çok şey istiyosun sen :)
bulusma olcakmı :) cumartesı aksamı
Cumartesi 8 veya 9 gibi buluşalım bence karalastiralimda yalan olmasın .
ılkkez boyle bı ortama katılcam kısmet olursa :) ıns sızlerde tanısmak kısmet olur
Ben şuan birkanın arabası nasıl geri gelir onu merak ediyorum :D C.tesi bakarsın bende gelirim öyle.
Pert kaydı var falan ama kârlı araba :D
Neyse vardır bişi konuşuruz. O değil bi zararın falan varmı?
Hayırlısı olsun kardeşim. Geçmiş olsun :) Soğutmasın böyle şeyler seni ama.
Hadi açıklama yapayım :D
Aracımda pert kaydı var bilenler var.. Pert kaydı olmasının sebebi izmitte sele mağruz kaldı araç, ama pedalların hizasına kadar su girdi. Elektronik aksamlar değişti ve bunların bedeli 10.000 TL'yi geçtiği için kasko perti teklif etti.
Aracın bir önceki sahibi tanıdığım, kendisi galerici. Aracı eşi kullanıyordu. Aracı perte çıkardı ve kaskodan 32 bin TL parasını aldı. İhaledende aracı bir şekilde kendine aldı orasını bende pek bilmiyorum :D
Aracımda kaporta hasarı falan yok yani. Arka tampon ve sağ çamurluğum boyalı sadece. Tamponuda ben boyattım. Renk farkını bilen bilir :D :D
Neyse geçenlerde sattım aracı bir abiye. Durumdan haberi vardı.. Kasko yapılıyor mu dedi bende yapılıyor dedim. Gerçektende yapılıyor ama atıyorum 1000 liraysa 1500 lira falan. Sonra adam aradı işte aracı geri vermek istiyorum falan diye.
Ben kabul etmedim. Sonra babamla görüştüler.. Babamda başta kabul etmedi. Aracı 22,500 TL'ye satmıştım. Sonra babamda dedi 20 lira veririm ister getir ister getirme dahada arama. Adam bu sabah getirdi ve kabul etti :D 20 liraya arabayı geri aldım olay bundan ibaret..
Neyse iyi oldu babamın kredi kartı borcu ödendi :D
Hayırlı olsun abi..
Bizim tanıdıkta aldı bi kaç kere kullanma fırsatı buldum.
Fena araç değil, geniş ve ferah :) yüksek olmasına alışmak gerekiyor sadece.. Haricinde beğendim bile diyebilirim.
Fiyatına ve kalıbına göre iyi araç. Fazla beklenti içine girmemek lazım tabi..
Babamıda görmüş oldunuz :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...86768342_n.jpg