He ya bi garip oldu serkan arazilere karıştı falan ben erkenden kaçtım fazla takılamadım . Yalçın geldi mi?
Printable View
He ya bi garip oldu serkan arazilere karıştı falan ben erkenden kaçtım fazla takılamadım . Yalçın geldi mi?
hahahah kanka siz kayıntı yaparken kaçtım ben :D
Serkan abi harbiden ne ara nasıl kayboldun ya bi görüşürüz falan deseydin bari :D ne güldük ama ya bi yemek yedik serkan abi yok :D :D :D
Yemek yedik deme sen Birkan. Hamburger vardı kağıdı elinden bıraktı masaya kağıt düşene kadar hamburger yok. Nasıl bi iştir çözemedim bende ne kadar hayvanım ya falan diyodum.Demek el elden üstündür :D
Valla haklısın kardeşim.Evlilik böyle bişey işte yemeği bile ağırdan alman lazım.Ağırlaştırıyor adamı :)
:)) birkan bi ara hamburger yeme yarısması yapalım :D
Yapalım ömer abi, bide kuru zeminde gazlayalım frenlerimden korktuğum için tam verimli basamadım :) yalçın abi borcun falan yok burak abiye :)
saol birkan ;) bende katılabilirim gazlama kısmına clk ile :D :P
yalcın clk ne abi :) biz traktörlerle gelicez sen clk ile :)
Şahsen mercedesle gazlayacak kadar delikanlı şöför değilim :D :D
Aslında benimde niyetim yoktu ömer abide diyodun ya bi ara deneyelim falan diye.. O aklıma geldi dedim basıyim bakiyim. Aynaya baktığımda hangi deliğe girsem aynı delikte gördüm senide.. :D
tamam kızmayın ya :D bende chiplendim nasılsa bende deneme yapmış olurum gerçi dün bi deneme yaptım 1.4 dizel corolla ile 2 boy fark attım ama makas olarak oynadık
yalcın deniyelim bi ara yaa :) bizim düldül gercekten gitmiyor gibi geliyor bana o acıdan bi sorun varsada arastırayım diye diyorum :)
ömer abi yine iyi gidiyor bence araban..
Neden diyecen :) arkadaşımda var active 75 hp multijet punto.. Senle aynı yolda ben dip gaz yaptığım zaman ben arayı açıyordum ama sen maşallah boyalı tamponumla beraber geliyodun :D
Müsait bir ara deneriz tabiki..
ve abiler ekleme yapiyim :) başka bir arkadaşım var motor silk kullanmış.. Gerçekten farkını görmüş 50 tl gibi bir rakamı var diyor en kısa zamanda deniyecem bende :) gerek performans gerek tüketim olarak çok iyi olmuş..
ömer bu kadar aga fazlasını bekleme erhanın bravoya yazılım yapıldıktan sonra kullandım ayarsız enerji olmuş araba :D