özkan abiyle görüşrüm.düğün dolayısıyla gelemeyecek.serkan tatilde ama yarın aramızda tolga büyük ihtimal gelicek ufuk şöyle böyle ama bence gelmeyecek.sahil turu uygundur
Printable View
özkan abiyle görüşrüm.düğün dolayısıyla gelemeyecek.serkan tatilde ama yarın aramızda tolga büyük ihtimal gelicek ufuk şöyle böyle ama bence gelmeyecek.sahil turu uygundur
Konuyu yeni gördüm. Yarın bende geliyorum arkadaslar. Saat 17.00 de Merter mc deyim. Sirkeci Florya sahil Tur'u güzel bence. Karşıya git gel sıkıntı olabilir. Listeyiburadan guncelleyemiyorum. Biri yaparsa sevinirim. Bu ipadi cok iyi kullanamıyorum :))
Sent my iPad using HD
Gücel Liste
1-vhdg
2-doğuş618
3-mrtgoktepe
4- ygurbuz
5-acrep
6-nozer
7-skystar37
8-Sedini
9-Luc
10-bilmec
11-dogus618
12-fausto 2005
13-porque
14-hakguner
15-serkan
16-tolga
17-mr garage ve ailesi :D
Gücel Liste
1-vhdg
2-doğuş618
3-mrtgoktepe
4- ygurbuz
5-acrep
6-nozer
7-skystar37
8-Sedini
9-Luc
10-bilmec
11-fausto 2005
12-porque
13-hakguner
14-serkan
15-tolga
16-mr garage ve ailesi
17-umit
Ümit Gövenç ile telefon ile görüştüm büyük ihtimal ile gelecek...
Güncel Liste
1-vhdg
2-doğuş618
3-mrtgoktepe
4- ygurbuz
5-acrep
6-nozer
7-skystar37
8-Sedini
9-Luc
10-bilmec
11-fausto 2005
12-porque
13-hakguner
14-serkan
15-tolga
16-mr garage ve ailesi
17-umit
18-seastar1905
Bir aksilik olmazsa bende sizinleyim..
Olduk olduk baya olduk , bunada şükür gelenlere şimdiden tşk.
lnanın her gördüğümde bu haberleri içim sızlıyor . bi konvoydan tabikide terörü engelliyemeyız ama tepkimizi belli ederiz.Bugün istoç fsm yönünde en fazla 6-7 araçlık bi konvoy vardı tüm herkez 4 lü ve kornalarla destek oldu. ben inanıyorum yolda peşimize takılanlarda olucaktır.Hatta devam ederse bizde yürürüz...
bu arada tel numaram 0530 767 5662 herkese iyi geceler...
sevindim listeyi bu kadar kalabalık görünce.yarın eksiksiz olmamız dileğiyle..
Herkese selamlar .bu anlamlı organizasyonda destek için orada olucam..
Arkadaşlar kesin plan merter mc edirnekapı sahilden florya mı? Ona göre bende gelebilirim.Malesef karşıya geçme ihtimalim yok evdeki rahatsızlıktan dolayı fazla uzaklaşamıyorum şu sıralar.
İzmitteyim hala gelemedim..
Saat 4'e doğru işim bitecek gibi görünüyor. Kuzenimle birlikte döncem işimiz biter bitmez yardıra yardıra gelicez. Köprüde çok trafik olmaz ise bende ucu ucuna konvoya katılıcam.
Kanki ayni istikametten gelcez yardirma fazla kopru tikanirsa yapcak bisi yok zaten kopruye kadar cabucak geliriz :))
Arkadaşlar 17:20 hareket edicez merterden oradan bi kişi konvoyun başına geçer ve yönlendirir.Bende geçebilirim başkasıda olabilir.Sanırım Zeytinburnu'ndan katılır , Sirkeci oradan Florya sonrasında ise bakarız yolda giderken telefonlaşırız bi şekilde bi yerde durup 3 5 resim çekilir ve dağılırız diye düşünüyorum toplamda sanırım 20 araç kadar olucaz bu arada.Unutmayın 17:20 merterden hareket edip Edirnekapı şehitliğine oradan saat 17:50 gibi hareket eder 18:00 da sahil yoluna girmiş oluruz.Transit yolu kullanmadan devam edelimki , sonradan katılıcak olan arkadaşlar bize yetişebilsinler...
Güncel Liste
1-vhdg
2-doğuş618
3-mrtgoktepe
4- ygurbuz
5-acrep
6-nozer
7-skystar37
8-Sedini
9-Luc
10-bilmec
11-fausto 2005
12-porque
13-hakguner
14-serkan
15-tolga
16-mr garage ve ailesi
17-umit
18-seastar1905
19-Birkan61
20-SYG
21-Turxkey
Fark etmez kardeşim konu volkanın o geçsin :)..
O değil dün gece pkk sempatizanlarına saldırıyoduk rüyamda ben bezbol sopamı koyıyımda arabama.. :) Olur olur biraz stres atarız.
Valla olursa güzel stres atarız hakikatten :) sopam yok ama çekecek var evde bol bol :D
Yalnız bagaja koy abi, olduda polis çevirme yaparsa sıkıntı yaratıyor. Anında ulaşabileceğin bi yerde olmasın..
Ufak bir bıçak yüzünden arabam arandı caddenin ortasında insanların gözünün önünde suçluymuşum gibi.. Gerekçede bıçak ulaşabileceğim bi yerdeymiş. Bir de muhterem memur bey demez mi adammı doğruyosun lan sen :)
Bayraklar hazırlanıyoo.. ;)
gece 4 de evime geldim çok şükür akşam 5te mc de görüşürüz arkadaşlar