yok kardeşim olmaz bu iş.ben sana söyliym..3-5 arabayla olmaz.baksana kimsenin umrunda değil.pazar günü karşıda tuningciler toplanacak.oraya gidicem ben.bağdat caddesini falan turlayacaklar.oraya katılırım
Printable View
Benide yazın ! saat önemli yalnız sonucta calışan insanlarız.. :( imzamda aylardır zaten ben bu şehit olaylarını kendimce protesto ettim.. kaçta ne zaman yapılacak önceden bilirsek kendimizi ayarlamaya çalışalım..
Aski memnu bihter icin toplaniyoruz dense katilim olurdu heralde...
Sent my iPhone 4s using
bu benzin lafı bana değil dimi? arayı ayırmayınca bana gibi olmuşta..
Neyse..
bence 10 kişide olsak 20 kişide olsak ben bu konvoyu yapalım derim.. eğerki çok ciddi bir problemimiz yoksa artık toplanma vaktidir.. veya o tuning bilmemne demişsiniz bağdat cd sinde onlara destek verelim.. kalabalık olması daha çok ses getirir hem..
bağdat caddesinde de çok ses getirirsiniz kanımca oradakilerinde çok umrundaydı şehitler
1-vhdg
2-doğuş618
3-mrtgoktepe
4- ygurbuz
5-acrep
6-nozer
7-skystar37
8-Sedini
akşama sayının artması dileğiyle
efsane puntoculardan FTC de bizimle olacak
Hacı abi problem yok karşıysa eğer karşıya gidelim maksat beraber olmak ses getirmekse getirilir. C.tesi yada pazar olursa kesin oradayım.Bari toplanıpta gideceğimiz yeri belirleyelim .Benden bir fikir olarak buluşmaları gerçekleştirdiğimiz merter mc olsun.Sonrasında bi durak daha belirleyip devam ederiz. Neresi kime uygunsa oradan hareket ederiz.
Sınavlar için kocaelide okuldayım..
Pazar günü istanbulda olabilirsem uygun saatte bende orada olacağım.
bence yasal olması daha mantıklı ollucaktır...
izin alınmasından taraftarıyım
On kişi olsanız da yapın derim ben...
Ya gerçekten bende sinir oldum merter mc buluşması yaptık geldiler gittiler falan onları saysak 20 araba oldu.Şimdi 10 araba olamadık yuh bize...
arkadaşlar tabii ki izin alalım haklısınız fakat normal buluşmalarda da bizler konvoy olarak geziyoruz.. düğünlerde de.. yapacağımız bayraklarımızı arabaya asıp kornalara basarak tur atmak.. varsa polis tanıdığı olan sorsun bunun için izin almak gerekiyorsa alalım.. bunun için izin alınıyorsa düğünlerde de izin alınması gerekmez mi? biz yürüyüş yapmayacağız yol kesmeyeceğiz dolayısıyla izin e ihtiyac yok diye düşünüyorum..