Sağolsun başka bi arkadaştan aldım bayrağı. Oda bende kaldı diğer buluşmada vericem. :) Tşk. yinede.
Printable View
Arkadaşlar , halen işteyim eve gidince video yüklemesini halledecem...
Evde bayrağım vardı ama eve gidemedim bile vaktim yoktu :))
Arabayı arkadaşıma getirttim.. Allahtan yıkatıp getirmişte çok belli olmuyo resimlerde :D o kadarda dedim arkadan çekmeyin diye :D :D :D
Hem aramızda kalsın dememişmiydim abi niye paylaşıyosun arka tamponumun boyalı olupta araçtan farklı bi renkte olduğunu :D
Edit : resime dikkatli baktımda tampon bi başka dünya gözüküyomuş :D :D :D
https://a1209.hizliresim.com/11/b/cv86m.jpg
En son renk farkından dolayı organizasyonlarda birkana para toplıcaz.Hani cuma çıkışlarında oluyorya o misal. Renk farkı olmasın diyede komple boyatıcaz... :D:d:d:D
Reis parayı marayı boşverinde satalım ya :D
beterin beteri varmış :D ustaları bi pataklamak lazım
pert kaydı kelimesini duyan kaçıyo :) ah ulan bilseler normallerinden daha temiz :)
he kaportada kuşlar takılıyor bazen o anlamda toz olarak falan pis olabilir ama öteki anlamda inanılmaz temizdir :)
balkondan elektrik süpürgesini sarkıtıp kendi ellerimle süpürüyorum her yerini daha ne yapayım :D
doğru pert kaydı varsa hakikaten satmak zor.Ama olsun be kardeşim biz sana ve boyalı tamponuna alıştık artık...
Beyler; 2 saattir bir video yükleyemedim youtube ye şu an %56 diyo daha ilk video varmı bu işin bir kolayı hızlı şekilde yükleyelm ???
Valla abi bunun kolay bi yolu yok internetinle falan alakalıki upload hızımız türkiyede fazla iyi değil zaten :D
beklemekten başka çare yok :) videoların boyutuda oldukça büyük olsa gerek..
Ben bazen video upload ederken pcyi açık bırakıp yatıyorum sabah kalkıyorum hala yüklüyo :D
bende de bir tane bayrak vardı büyük. normalde evin balkonuna falan astığım bayrağım. Arabaya antene taktığım için ufak bir bayrak büyük olanı bende verebilirdim. :)
Arabanın arkasına asardın hemde tamponuda kapatırdı :P
bir dahaki hafta sonu tekrar protestoyamı çıksak ne :))