haftaya merter mc olursa bulusma sizleyim beyler hepinize iyi eğlenceler
Printable View
haftaya merter mc olursa bulusma sizleyim beyler hepinize iyi eğlenceler
doguş piknik organizasyonuda sana aitti. neo buluşmami seçiyorsun. gel işte bu buluşma güzel olacak.
Akşam mr. Garage'dayım gelmek isteyen buyURsun. :)
1. kasa birayla. bende. MR.garajdayim duyurulur.
Özkan sen gelme sakın... :) Ya bu adamı getirmeyin birde 1 kasayla gelecekmiş paşaya bak olum bıktım senin yüzünden sarhoş olmaya işler hep yarına kalıyor sen gelince :) Kankam gel yawww başımın belası gel bakalım yine geceler bizim :)
Bu akşam mesutun benden kurtuluşu yokta arkadaşlar konumuza dönelim bu listeyi güncelliyelim ve listede olan herkez isimlerinin karşısına kaçta gelecegini bellirtsinler böyle yarım yamalak işmi olur :) ben 19:30 da buluşma noktasında olacagım...
Bende 21.00da
Ozkan ben sana soliyim kimse gelmez bosuna erkenden gitme :p
Abiler arkadaşlar ben gelemiyorum yarın izmite gitmem gerekiyor stajımla alakalı bir sorun çıktı okul ile onu halletmem gerekiyor gecede halamda kalıcam :(
Hepinizden özür dileyerek ben gelemiyorum.. Mc gecelerinden görüşmek üzere, iyi eğlenceler afiyet olsun sizlere :)
Reis kimse gelmesede önemlli degil bunu biliyorsun bir buluşmada ikimizden başka kimse yoktu ve tadını çıkartmayı bildik kim gelirse başımızın tacı bunu biliyorsun sen gelemiyorsun diye neden konuyu baltalıyorsun bakim :) arkadaşlar ben dedigim saatte ordayım önceki yazışmalarımda da telefonumu yazdım görüşmek ümidiyle murat sanada güle güle yavrum güle güle güle güle sana güle güle hayırlı yolculuklar reis senin yerinede içecegim rahat ol mangal başı bizleri bekliyor yarın akşam beyler kaçırmayın bu ortamı derim herkeze saygılar...
beyler benım araba memlekete gıttıgınden otobusle metrobusle gelıcem nası geleırım oraya?
8.30 gibi ş.evlerde ol kanka ara beni
Olmadı benide arayabilirsin 19:15 gibi
GÜNCEL:
1-nokta -- serkan
2-matadorCUK---ufuk
3-birkan61--- birkan
4-vhdg --- volkan
5- becks --tolga
6-nozer---burak
7-34özkankurtuldu34 Özkan KURTULDU
8-mr.frezee ---- kunt
9-yerliplaka----akın
10-MRgarage Mesut
11-Fiorino Secan
12-Namiştayn Serhat
13-ygurbur Yusuf GURBUZ
14-Gokdeniz34 Nihat ugur
3-birkan61--- birkan
4-vhdg --- volkan
5- becks --tolga
6-nozer---burak
7-34özkankurtuldu34 Özkan KURTULDU
8-mr.frezee ---- kunt
9-yerliplaka----akın
10-MRgarage Mesut
11-Fiorino Secan
12-Namiştayn Serhat
13-ygurbur Yusuf GURBUZ
14-Gokdeniz34 Nihat ugur
15-Ferhaerc Ferhat ERİNÇ eski GP.ci arkadaşımız :) Piknikte bizlerleydi POLO :)
Oke bırınızı ararım.burak sen gelmıcende ayak yapıon sankı?:)saka saka
Kardeş çocuk ufak olunca sıkıntı e bide hanım var.Bi ara hnm.larıda alıp bi buluşma ayarlamak lazım...
Son saatler güncellll
özkan abi alış verişi yapın mangalı yakmaya başlayın ben yetişirim :-)