valla hafız pasta işi kolla falan yemez..makina olmadan tırt.bendede ne pastalar vardı sürekli yapıyodum ama bastıra bastıra makinayla yapılmadan olmuyo.
Printable View
Yapılır ya neden olmasın ? pasta boyayıda inceltir ayrıca bildiğim kadarıyla gerci şlmdi pasta cila bir arada satılıyor.Ben gecen hafta kuzenımın aabasına yaptım makinayla sadece cila işi çıktı acil gitmesi gerekti balkondan baktım kaputta suratımı görebiliyorum ama tavan cacık işe yarıyor yani sadece cilada.
kanka ben yeni pasta cila attırdım cila kayganlıgını yitirdi sadece cila olsa yeter bana
Volkan ; Mesut abinin yanına Pasta+cila+boya koruma için nezaman gideceksiniz ?
Benim aracın da ihtiyacı var katılırım sizlere..
Pastalık bi olayı yoktu ya arabanın zaten :) Cila yetti daha öncesinde pasta cila attırmış zaten sadece cila özelliğini yitirdi diye yaptık.Ama devam edemedik.Ama uyguladığımız yer kaputta baya iyi oldu.Ben arka sağ kapıdaki vernik atığı için boya yaptırıcam.Ondan sonra cila atıcam 1 2 saatte bitiririm diye düşünüyorum makinayla.O zaman görmek lazım.He bide kil kullanmak istiyorumda nasıl kullanılır falan onu araştırıcam.
Maguariste bi tanıdık varmış belki ben oradayaptırabilirim :-) şimdilik beni yoksayın
Çakal dügünden sonra katıl aramıza çakallık yapma :) sabaha kadar ordayız.
Gelsen gel gelirsin dügün çıkışı.
Ben bu mesutun varya adam 4 senedir pasta cila yapcak benim araca.
Arkadaşlar herkez hazırlıklı gelsin yalnız oturmaya masa sandalye kilim ve mangal getirin lütfen herkez birbirinden bişey beklemeyip organize şekilde gelsin tadını çıkartalım.
Eti ekmegi içeceklerimizi ortak şekilde gider alırız.
Abi vryabian gelmicen sandım sen varsan sıkıntı yok :-)
Geçen yaptıgımız çok saglamdı yine öyle olsun sabahakadar yolu var
serhat abiyide çagıralım onsuz olmaz :-)
ızgara teli bende var klimde bulurum ama elinde olan arkdaşlarımızda getirirse çok iyi olacaktır
gün yardımlaşma günüdür haydiyin :-)
Hocam menekşedeyse gece bir ara uğramaya çalışırım :) Uğrar az muhabbet eder kaçarım ufaklık diş çıkarıyor bir yere kımıldıyamıyorum.
Gel gel neolursa ol yine gell :-)
vaaoovvvv özkan abde geliyo
İs cikisi ben de ugrarim ama onbir bucuk u bulur gelmem.
Sent my iPad using HD
sen yeterki gel kunt abi :)taktınmı cupra lipi
Murat abii jantları getir gelirken...Duy sesimi yakarım kendimi... :d
Zaten 20.30 21.00 gibi orsda olacagız gece uzun kunt abi