Printable View
Alıntı: dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mubarek mazot mazot degil ucak yakiti :)) tekrar gorusmek dilegiyle hepinizle telimi yaxiorum haberlesmek kolay olsun ararsiniz :) 05306554541 Balatana kurban :D Bir dahaki cumartesi günü görüşürüz :)
:)))))
Alıntı: dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Yakit rekorum 11.6 dizel icin muthis dimi 2 kere sifirladim hep buna yakin cikti ;) dogukan o ne yakıt öle napion sen :)
Benim arabam cok yakio demesin kimse benim kadar yaktiramaz kimse dizeli ;))))))) dermisimm
Alıntı: dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Yakit rekorum 11.6 dizel icin muthis dimi 2 kere sifirladim hep buna yakin cikti ;) MAsallaah masallah
Alıntı: dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Benim arabam cok yakio demesin kimse benim kadar yaktiramaz kimse dizeli ;))))))) dermisimm Bi dahaki hafta ibizanın tüketimini gösteriyim :D 50 TL'ye şehir içi 150 zor yapıyorum :D
Alıntı: dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Benim arabam cok yakio demesin kimse benim kadar yaktiramaz kimse dizeli ;))))))) dermisimm o deilde kardeş neden öyle yakıyor
Alıntı: Nokta. Nickli Üyeden Alıntı o deilde kardeş neden öyle yakıyor O deılde senın arabnın altı nıe surtuyo:D:P Konuyu acmıssın haftaya kopuyoz.
Alıntı: matadorcuk Nickli Üyeden Alıntı O deılde senın arabnın altı nıe surtuyo:D:P Konuyu acmıssın haftaya kopuyoz. cukka cukka kop kopp :))
hanı la fotolar
Alıntı: Nokta. Nickli Üyeden Alıntı o deilde kardeş neden öyle yakıyor Surekli kompresor viteslee 4500 5000 de vites gecir bk nasil yakio
Alıntı: dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Surekli kompresor viteslee 4500 5000 de vites gecir bk nasil yakio yükten yakıyo o araba yükten :)
Alıntı: dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Surekli kompresor viteslee 4500 5000 de vites gecir bk nasil yakio iyide dogukan satalım onu benzinli alalım neden dizele biniyorsun :)
ufuk ateşle fotoları
Alıntı: Nokta. Nickli Üyeden Alıntı iyide dogukan satalım onu benzinli alalım neden dizele biniyorsun :) +1
Alıntı: Nokta. Nickli Üyeden Alıntı iyide dogukan satalım onu benzinli alalım neden dizele biniyorsun :) Alıntı: VHDG Nickli Üyeden Alıntı ufuk ateşle fotoları Dur gardasım yuklenıoo.