Beyler beni tek bıraktınız İntihar komandası össkan abiylee bunu Unutmayacağım ! :)
Printable View
Beyler beni tek bıraktınız İntihar komandası össkan abiylee bunu Unutmayacağım ! :)
Sormaa abii dakka 1 gol BİR adam seçmece karpuz gibi aradan aldı bizi çevirmeye :D Neyse Soner Şen beyler'de teşrif etmeyince özkan abinin de acil işi çıkınca dağaldık bizde ama sağlam soğuk yedimm uykumuz yok sabahı edelim dedik pek mantıklı 1 yol seçmemişiz :)
Caner kardeşim senide yorduk gece gece Hakkını helal et zaten yol'da o kadar uzak değildi dimi :)
Alayınıza tek kelime 6 Mayısta benimle olun Kardeşimsiniz hepiniz baştacısınız...
Güzel bir geceydi katılan herkezin gönlüne saglık 4 şişe büyük rakı sizlere ömür Serhat tam benim kafa dengim gırnatacılar gelince ben koptum ömrümde unutamayacagım gerçekten mutlu oldugum arkadaşlarımla geçerdigim en mutlu andı hepinizi seviyorum..
Beni takip etmeye devam edin benden ötesi yalan :) zararsızım gönlüme giren her zaman yanımda olur baştacısınız hepiniz saygılar...
6 MAYISI BEKLEYİN GIRNATA ÇALGI HEPSİNİ AYARLADIM
benim içinde güzel bi geceydi tanışmış olduk, baya gelen giden oldu mekana keyifliydi :)
resimlere devam :-)
bunlarda benden olsun :)
gelen herkesin ayağına, mangalı yakanında eline sağlık :)
çok güzeldi yine tekrarlayalım ya :)) herkeze çok tşekkürler
Havalar ısınıyor bol bol tekrarlayalım.
yapalım kunt abi ben varım
özkan baba sesimizi duyyyyy :))